Articole
18-11-2015

Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de miercuri, 25 noiembrie, de la ora 19:00, la Atelierul de Stil vestimentar feminin, sustinut de consilierul de imagine Valentina Balasa Ario.

 

La cursul de stil vestimentar, veti discuta despre cum puteti sa va imbunatatiti imaginea pas cu pas si invatati cum sa va imbogatiti garderoba cu haine care sa vi se potrivesca si care va reprezinta.

 

Veti analiza tipurile de conformatii corporale si veti afla ce fel de tinuta avantajeaza un anumit tip de silueta. In functie de ten, culoarea parului si a ochilor, veti descoperi care sunt culorile si nuantele pe care ar trebui sa le purtati.

 

Exista, intr-adevar, cateva articole vestimentare ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba nimanui. Veti afla care sunt acelea si cum le puteti alege astfel incat sa vi se potriveasca.

 

La cele patru intalniri interactive, veti discuta despre:

  1. Codul vestimentar. Normele si regulile care ne ajuta sa armonizam tinuta pe care o purtam cu evenimentul la care participam. Greselile de stil cel mai des intalnite.
  2. Garderoba de baza si armonizarea culorilor. Ce piese nu ar trebui sa lipseasca din garderoba noastra si felul in care alegem culorile care ne avantajeaza. Vom discuta despre cumparaturile din impuls si cumparaturile planificate.
  3. Conformatiile corporale si tinutele potrivite fiecarui tip de silueta. Ce haine trebuie sa evitam sau sa purtam, in functie de conformatia pe care o avem.
  4. Stilurile vestimentare si tendintele in moda actuala. Vom vorbi despre diferenta dintre stil si moda si ne vom identifica personalitatea stilistica.

 

Cu o experienta semnificativa in lumea modei, Valentina Balasa este ex-model, beauty consultant si designer de tinute de gala pentru artisti si personalitati care activeaza in lumea teatrului, show-business si a muzicii. Valentina Balasa sustine de peste 3 ani cursuri – la Fundatia Calea Victoriei – de stil vestimentar si imagine atat pentru adolescenti cat si pentru doamne. Atelierele Valentinei se concentreaza asupra valorificarii frumusetii naturale, a specificului fiecarei fizionomii si siluete, evitind exagerarile, copierea „vedetelor” si stridentele. De asemenea, Valentina sustine cursurile de machiaj pentru domnisoare si doamne.

 

Lector: Valentina Balasa Ario

Data incepere: 25 noiembrie 2015; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 4

Frecventa: săptămânal, miercuri

Cost: 220 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 200 ron

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei - Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24