Articole
17-10-2014

Fundatia Calea Victoriei va invita vineri, 24 octombrie, de la ora 19:00, la Atelierul de Public Relations, sustinut de Anca Maria Banita, specialist in comunicare.

 

Oamenii de PR sunt considerati deseori ca fiind niste „vraci” care vindeca si au grija de imaginea unei companii, a unui produs sau a unei persoane. Dar care sunt tacticile pe care le foloseste PR-ul si ce rezultate poti obtine folosind aceste tactici? De ce aduce PR-ul valoare pentru un business?

 

PR-ul a insemnat intotdeauna sa construiesti relatii cu publicul tau, prin intermediul unei comunicari relevante, semnificative.

 

Obiectivul acestui atelier este de a oferi informatii concrete despre ce inseamna PR si care sunt instrumentele folosite de profesionistii in domeniu pentru a crea o campanie reusita.

 

Atelierul se adreseaza celor care vor sa afle mai multe despre PR, fie ca:

  • Doriti sa incepeti o cariera in acest domeniu/sa va schimbati cariera si vreti sa intelegeti ce presupune aceasta meserie, cu avantajele si provocarile ei;
  • Sunteti interesati sa aflati cum va puteti promova afacerea proprie prin intermediul PR-ului;
  • Vreti sa aflati mai multe despre cum puteti folosi PR-ul in viata personala, avand in vedere ca ne intalnim zilnic cu situatii in care trebuie sa facem PR pentru noi sau pentru proiectele noastre;
  • Sunteti curiosi sa aflati, din ipostaza de consumator/client, care sunt tacticile la care apeleaza companiile pentru a va influenta alegerile si perceptiile;
  • Doriti sa explorati un domeniu nou, fascinant si sa aflati cum iau nastere campaniile senzationale care va fac sa spuneti „Wow, trebuie sa dau mai departe!”.

 

Lector:  Anca Maria Banita

Data incepere: 24 octombrie 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 5

Frecventa: saptamanal, vineri

Cost: 240 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 215 ron

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei - Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24