Articole
05-08-2015

Fundatia Calea Victoriei va invita in perioada 17-21 august sa participati la o serie de cinci intalniri dedicate Atelierului de INTELIGENTA EMOTIONALA. Lectorul Adela Iepure va va ghida prin labirintul emotiilor proprii catre o stare de calm si echilibru.

 

Cum arata balanta ta emotionala la finalul unei zile? Care este perceptia emotionala asupra trecutului tau, prezentului dar si viitorului? Cum iti influenteaza toate acestea starea de sanatate, performanta, capacitatea de a relationa? Cum ai putea sa iti gestionezi mai bine emotiile si sa reduci stresul pe care il resimti? Cum poti sa aduci un plus de echilibru in viata ta?

 

La toate aceste intrebari vom gasi raspunsuri impreuna, pas cu pas, prin exercitii individuale si de grup, jocuri creative, teste de autoevaluare, instrumente specifice.

 

Vom experimenta si vom provoca perspectivele actuale pentru a aduce un plus de constientizare si a ne intelege mai bine tiparele emotionale, de gandire si actiune.

 

Vom descoperi ce se intampla in interiorul nostru (in creier si corp) si cum putem folosi descoperirile neurostiintei pentru a ne gestiona mai bine propria viata si a alege optimismul, echilibrul, fericirea, implinirea.

 

Adela Iepure, lectorul acestui atelier de inteligenta emotionala, este psiholog, coach profesionist Associate Certified Coach (ACC ICF) din martie 2013 si membru International Coach Federation din 2012.

 

Lector:  Adela Iepure

Data incepere: 17 august 2015; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 5; Frecventa zilnica: luni-vineri, 17-21 august

Cost: 250 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 225 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1

Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24