Articole
08-10-2014

“Cunoasterea ramane cea mai democratica forma de putere” – Alvin Toffler

 

Fundatia Calea Victoriei organizeaza vineri 17 octombrie, incepand cu ora 19:00 cursul: Arta de a avea intotdeauna Dreptate, sustinut de Alin Comsa, Co-Fondatorul „Self Trust Academy” si lector in Institutul Bancar Roman.

 

Foarte apreciat in anul de gratie 1830, Arthur Schopenhauer ne invita sa apelam la o serie de strategeme care sa ne dea dreptate inTOTdeauna. Arthur Schopenhuer ne mai invata, de asemenea, ca suntem nascuti cu dorinta genetica de a avea dreptate, chiar si atunci cand de fapt nu o avem. Poate de aceea, marele filozof nascut in Polonia obisnuia sa-si certe cainele sau numindu-l: “Omule!”.

 

Participantii la acest curs vor intelege care sunt parghiile care ne fac sa fim crezuti. A avea dreptate este una dintre dorintele pe care majoritatea oamenilor o au. Oratoria, retorica, dialectica sunt instrumente care pot fi folosite astfel incat “adevarul“sa fie mereu de partea noastra.

 

In comunicarea de zi cu zi a fi crezut este de cele mai multe ori obiectivul principal. Se poate intampla, insa, sa nu fim crezuti chiar daca spunem adevarul. In cadrul cursului, vom discuta despre ce ne face sa fim ascultati, acceptati, intelesi.

 

Un discurs persuasiv inseamna mai mult decat o constructie atenta a speach-ului, inseamna in primul rand sa intelegi ce asteapta auditoriul. Participantii la acest seminar vor afla ce si cum este recomandat sa spunem, astfel incat sa avem intotdeuna dreptate.

 

Cursul este organizat in doua sedinte, una pe saptamina, fiecare a cate 2h.

 

Training curricula:

  • Pattern de gandire –  sa intelegem cum gindeste celalalt
  • Logica si dialectica
  • Retorica si oratorie
  • A avea dreptate / A fi crezut / A spune adevarul
  • Discurs persuasiv
  • Strategii de sustinere a ideilor
  • Pretentia de a avea inTOTdeauna dreptate

 

Lector: Alin Comsa

Data incepere: 17 Octombrie 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 2; Frecventa: saptaminal, vineri

Varsta Minima: 18 ani

Cost: 110 ron (2 sedinte); Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 100 ron (2 sedinte)

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei - Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri - B-dul Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24