Articole
27-11-2012

Este inceputul lunii decembrie si simtim cum magia sarbatorilor de iarna ne atinge si ne inspira in a dichisi cadouri florale pentru perioada ce urmeaza sa vina.

 

Chiar daca este o perioada aglomerata, pregatirea sarbatorii de Craciunul ne umple sufletul de bucurie! Suntem fericiti ca daruim, ca suntem sanatosi si ii avem pe cei dragi aproape.

 

Casa, spatiul nostru intim, este pregatita sa primeasca oaspeti, iar gazdele vor sa o pregateasca asa cum se cuvine. O impodobim, luam masa impreuna cu familia si prietenii, si lucrurile acestea chiar daca se intampla in fiecare an, au alta savoare de fiecare data.

 

Aranjamentele florale de sarbatori contribuie in aceasta perioada la crearea unei atmosfere plina de caldura si culoare.

 

Daca decideti sa nu cumparati un brad, poate din motivul lipsei de spatiu sau din dorinta de a avea un decor minimalist in aceasta perioada, va recomandam  un aranjament cu plante specifice sezonului. Daca alegem crengute de brad, ilex, cativa trandafiri, bete de scortisoara, conuri de brad, o panglica asortata, aranjamentul care va sta pe masa de Craciun este gata!

 

O alta varianta este un copacel cu flori, globulete, scortisoara, dantela si turta dulce care va poate zambi dimineata de pe pervazul ferestrei, contribuind astfel la atmosfera de sarbatoare din casa.

 

Pentru mai multe inspiratie si comenzi, accesati: www.petalia.ro

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24