Articole
23-01-2014

Fie ca este vorba de sfaturi, retete sau monitorizarea exercitiilor fizice prin intermediul GPS-ului, aplicatiile pentru telefonul mobil ne aduc acum mai aproape de silueta la care visam. Aplicatiile pentru telefonul mobil motiveaza utilizatorii si au potentialul de a le imbunatati forma fizica si starea de sanatate. Fox News a alcatuit o lista cu cele mai eficiente dintre acestea.

Hot5
Hot5 este o aplicatie care gazduieste numeroase filmari de cinci minute in care sunt prezentate exercitii fizice variate, de la abdomene pana la exercitii pentru flexibilitate sau yoga. Programele sunt impartite pe niveluri de dificultate, sunt scurte si usor de realizat acasa, iar filmarile sunt realizate profesionist si intr-o maniera moderna. Hot5 este o aplicatie gratuita, fara costuri ascunse si nu necesita un cont pentru a o folosi.
Compatibilitate: iOS.
Cost: gratuit.

GymPact
Aplicatia abordeaza remodelarea corporala din prisma lipsei motivatiei de a incepe un program de exercitii. GymPact rezolva problema motivatiei taxand sau rasplatind utilizatorii in functie de numarul de antrenamente pe care il fac. Cei care descarca aplicatia isi stabilesc o tinta saptamanala si suma de bani pe care vor sa o riste. In caz ca rezultatul nu este obtinut, aplicatia taxeaza cardul clientilor, in timp ce, daca utilizatorii isi ating numarul de exercitii stabilit, aplicatia ii rasplateste cu bani.
Compatibilitate: iOS si Android.
Cost: Gratuit.

Weight Watchers Mobile
Weight Watchers este una dintre cele mai cunoscute companii din domeniu si promoveaza un stil de viata sanatos, in special prin pierderea in greutate. Aplicatia Weight Watchers pentru telefonul mobil ajuta la numararea caloriilor utilizand un sistem de puncte. Totodata, Weight Watchers Mobile pune la dispozitia utilizatorilor o gama variata de retete sanatoase si chiar sugereaza meniuri cu putine calorii de la numeroase restaurante cunoscute.
Compatibilitate: iOS si Android.
Cost: gratuit, dar doar membrii Weight Watchers au acces la toate optiunile

RunKeeper
Desi nu este o aplicatie noua, RunKeeper este unul dintre cele mai populare programe de acest gen. Aplicatia foloseste sistemul GPS al telefonului mobil penru a monitoriza plimbarile pe jos sau cu bicicleta sau sesiunile de alergat. Utilizatori pot sa consulte durata antrenamentului, distanta parcursa, viteza, dar si alte statistici. RunKeeper are si o optiune audio, care da sfaturi in timp real si notifica utilizatorii despre progresul facut.
Compatibilitate: iOS si Android.
Cost: gratuit.

Zombies, Run!2
Obsesia fata de zombie care a acaparat cinematografia si literatura SF si-a facut loc si in domeniul fitnessului. Aplicatia Zombies, Run!2 incorporeaza joculete si povesti horror in sesiunile de antrenament, pentru a le face mai dinamice. Utilizatorii trebuie sa indeplineasca anumite misiuni, de la strangerea de provizii, la evadarea din locuri pline de zombie, care se rezolva prin antrenamente fizice.
Compatibilitate: iOS si Android.
Cost: 2.99 dolari.

Foto: calorieguide.org

Autoare: Alina Burlacu
Redactor-sef Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24