Articole
12-03-2015

EY Flash este noua aplicatie pentru telefoane inteligente dezvoltata de EY Romania, care ofera utilizatorilor informatii relevante despre modificarile fiscale si declaratiile fiscale care trebuie depuse si termenele lor, dar si accesul rapid la cele mai recente articole, rapoarte, evenimente si seminarii ale specialistilor EY Romania.

 

Serviciul conecteaza utilizatorul in timp util la alertele privind modificarile legislatiei relevante pentru companii, oferind o perspectiva actualizata asupra reglementarilor in vigoare pentru mediul de afaceri din Romania. Aplicatia EY Flash poate fi descarcata gratuit si este disponibila atat in varianta iOS, pentru iPhone si iPad in Apple AppStore, cat si in varianta Android in Google PlayStore.
 

“In conditiile in care legislatia fiscala a Romaniei este una extrem de complexa si intr-un continuu proces de revizuire, aplicatia de mobil EY Flash ofera informatii clare, relevante si in timp real legate de modificarile legislative din acest domeniu. Mai mult, aplicatia alerteaza utilizatorul cu privire la aceste modificari si ofera un calendar al obligatiilor fiscale, pentru a usura orientarea in spatiul legislativ si pentru a-l ajuta sa fie la curent in orice moment cu ultimele dispozitii si obligatii fiscale,“ a declarat Alex Milcev, Partener si Lider al departamentului de Asistenta fiscala si juridica, EY Romania.
 

Aplicatia contine rubricile:

Noutati fiscale - include informari privind reglementarile si modificarile obligatiilor fiscale conform legislatiei actuale, structurate in buletine (fiscal, juridic si de capital uman): reglementari contabile, modificari ale Codului muncii sau ale Codului fiscal.
 

Agenda fiscala - in forma unui calendar anual al taxelor si impozitelor, aceasta este destinata specialistilor din departamentul financiar-contabil si constituie o referinta rapida pentru toate obligatiile fiscale pe categorii de contribuabili, conform legislatiei in vigoare in Romania de la 17 ianuarie 2015: cote de impunere, penalitati si dobanzi, contributii, conditii si exceptii, informatii privind declaratiile de depus si declaratii rectificative, termene de depunere. 
 

Evenimente - asigura o trecere in revista a tuturor evenimentelor organizate de EY Romania – seminarii, conferinte, forumuri si work-shop-uri.
 

Comunicari EY Romania – include toate comunicatele de presa, articole, puncte de vedere EY Romania structurate pe linii de servicii distincte: audit, asistenta fiscala, asistenta in afaceri si asistenta in tranzactii.
 

EY Romania vine prin lansarea aplicatiei de mobil EY Flash in sprijinul oamenilor de afaceri, specialistilor din domeniul financiar-contabil si companiilor, pentru a facilita accesarea informatiei relevante pentru acestia din orice locatie, intr-un mod rapid si in timp util.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24