Articole
07-02-2015

Apa tratata este un domeniu nou de business abordat de tinerii intreprinzatori din Romania. De peste doua decenii, romanii aleg tot mai des sa trateze apa, atat pentru consum propriu, cat si pentru consumul industrial. De cele mai multe ori, o apa de calitate inseamna costuri reduse cu energia, sanatatea, service-ul si mentenanta.

 

Piata de tratarea apei in Romania

 

Sunt prezente in Romania diverse companii care ofera clientilor aparate si echipamente pentru tratat apa, de la filtre pana la instalatii pentru dozarea diversilor aditivi, de la statii de dedurizare, deferizare si denitrare pana la instalatii de osmoza inversa si demineralizare, pe tot cuprinsul tarii.

 

Acest domeniu, care ofera echipamente si instalatii pentru tratat apa casnica si industriala este relativ nou in Romania, mai exact de la inceputul anilor 1990, si s-a intensificat in ultimii ani datorita faptului ca oamenii au inceput sa fie mai atenti la calitatea apei consumate.

 

Vanzarile au crescut anual, criteriile pentru care clientii aleg sa plateasca pentru astfel de echipamente fiind variate:

• Calitate a apei consumate, atat casnica cat si industriala

• Asigurarea si mentinerea sanatatii

• Grija pentru responsabilitatea sociala

• Protejarea echipamentelor (masina de spalat rufe, masina de spalat vase, etc)

• Calitatea produselor finite (industria bauturilor alcoolice si nealcoolice, industria cosmeticelor, industria detergentilor, industria chimica, medicina si cercetare)

 

Clack International Solutions SRL

Clack International Solutions este o companie tanara, noua in domeniul tratarii apei, prezenta in Romania din 2012. In primul an de activitate a inregistrat o timida cifra de afaceri de 15.300 euro, in anul 2013 a inregistrat o cifra de afaceri de 75.000 euro, iar in 2014 a depasit 115.000 euro.

Produsele comercializate in prezent sunt americane si poloneze, si sunt atat pentru clienti casnici: apartamente, vile, pensiuni, cat si pentru cei industriali: hale, depozite, firme, ferme, fabrici; diferenta dintre produse fiind data de volumul de apa consumat, numarul de consumatori existenti si dimensiuni ale echipamentului.

 

Catalin Olteanu, Director General Clack International Solutions afirma ca “misiunea firmei este sa ofere clientilor produse de calitate, care sa ii ajute sa traiasca o viata sanatoasa, consumand o apa curata!”

“In urmatorii ani, ne propunem sa devenim un jucator important in domeniu, unul din obiective fiind acela de a comercializa produse unicat ce nu sunt inca prezente in Romania”, afirma Catalin Olteanu. In acest sens, va aduce in Romania, in exclusivitate, produsele unui mare producator de echipamente destinate tratarii apei, incepand cu mijlocul anului 2015.

 

Clack International Solutions ofera o gama completa de sisteme pentru purificarea si tratarea apei, element esential in calitatea vietii, a familiei sau a angajatilor unei companii. Acopera o intreaga paleta de servicii: de la diagnosticarea problemei, oferirea unor solutii eficiente si transparente adaptate conditiilor fiecarui spatiu, livrarea si instalarea echipamentelor, service pe durata utilizarii echipamentului, atat in perioada de garantie cat si ulterior, in functie de cerintele fiecaruia.

Echipamentele si instalatiile oferite de Clack International Solutions rezolva probleme precum: mirosul neplacut din apa, calcarul, manganul, fierul si nitratii, filtreaza impuritatile.

 

Pentru detalii, va invitam sa vizitati site-ul www.clack.ro

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24