Articole
28-01-2020

 


Andrei Eftimie se alătură echipei EY ca Partener Asociat în cadrul departamentului de Asistență în Tranzacții, echipa de Capital Debt Advisory pentru Europa Centrală și de Sud-Est. Andrei va avea un rol regional, iar activitatea sa se va axa în principal pe structurarea de tranzacții de finanțare cu capital alternativ (private debt funds, mezzanine funds, hedge funds, family offices și alți investitori instituționali). În același timp, va iniția și administra relația cu sursele de capital pentru întreaga regiune.

 

Andrei Eftimie deține un MBA de la Columbia Business School din New York și este absolvent al Academiei de Studii Economice din București. Are 14 ani de experiență în investment banking în New York, unde a activat în principal pe zona de finanțări de tip leveraged buyout (LBO) și servicii de corporate finance pentru fonduri de private equity. Înainte de a se muta la New York, Andrei Eftimie a ocupat funcția de corporate banker în cadrul unei bănci internaționale prezente în București.        

 

Florin Vasilică, Liderul departamentului de Asistență în Tranzacții al EY România: “Capitalul alternativ (direct lending) este o sursă de finanțare foarte utilizată pe piețele de capital mature din Europa de Vest și din SUA. Vedem un interes crescut din partea fondurilor de debt pentru Europa Centrală și de Sud-Est și considerăm că această sursă de finanțare va deveni din ce în ce mai importantă în viitorul apropiat. Această nouă echipă va permite clienților EY din regiune să acceseze surse alternative de capital, în plus față de cele tradițional bancare.”

  

 

***

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 284.000 de angajați în peste 700 de birouri în 150 de țări și venituri de aproximativ 36,4 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2019. Rețeaua noastră este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienților servicii prin care să beneficieze de oportunitățile din întreaga lume.

Prezentă în România din anul 1992, EY este liderul de pe piața serviciilor profesionale. Cei peste 800 de angajați din România și Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistență fiscală, asistență în tranzacții și servicii de asistență în afaceri către companii multinaționale și locale. Avem birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași şi Chișinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenorialului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an în luna iunie la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informații, vizitați pagina noastră de internet: www.ey.com

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24