Articole
10-02-2015

“Synthesis” este noua colectie de bijuterii din portelan pictat manual, pe care Ana Wagner a imaginat-o cu ocazia participarii marcii Wagner Arte la targul de fashion si accesorii Pure London, care s-a desfasurat la Londra intre 8 si10 februarie.

 

“Synthesis” pastreaza stilul de inspiratie Art Nouveau si Art Deco si vine cu un plus de stralucire datorita cristalelor ce reprezinta unul din motivele noii colectii. Pictura manuala a Anei Wagner mentine o linie clasica, dar totusi foarte actuala in peisajul accesoriilor industriei fashion.

 

Aurul si platina domina cromatica intregii colectii si sunt parte din poveste, aplicate prin pictura manuala. Toate bijuteriile sunt montate in argint si aur. Pentru prima data in istoria bijuteriilor semnate Wagner, apar perlele, ce dau prospetime colectiei.

 

Artista Ana Wagner dezvaluie felul in care a luat nastere aceasta colectie: “Bijuteriile Wagner trec printr-o perioada de epurare si simplificare a formelor si decorurilor incat stilul devine minimalist, in trenduri, pastrand totodata amprenta atelierului nostru.”

 

Pure London este un targ bianual destinat industriei fashion de nisa medie spre lux pentru femei si se desfasoara la Londra, in eleganta locatie Olympia Kensinghton. Este cel mai mare targ de profil din Marea Britanie. Mai mult de 800 de designeri expun la fiecare editie si 9000 de buyeri (achizitori) viziteaza Pure London. Este un spectacol in materie de fashion cu numeroase prezentari, speech-uri si standuri impresionante.

 

Marca Wagner Arte a mai participat in ultimii ani si la London Fashion Week, Inhorgenta Munchen, Pasarela Barcelona, Maison & Objet Paris.

 

Despre Wagner Arte

 

Toate colectiile de obiecte si bijuterii stau sub conceptul si design-ul Anei Wagner. Decorul este realizat in tehnicile picturii manuale si de imprimerie-decalcomanie, innobilate cu aur si platina, in atelierul de creatie Wagner – Bucuresti, alaturi de pictorii colaboratori ai atelierului.

 

Fiecare piesa ce poarta marca Wagner Arte sau semnatura Anei Wagner reprezinta o lucrare de arta miniaturala, piesa-unicat lucrata cu extrema minutiozitate si pasiune. Lucrarile Wagner reprezinta arta pura ce poate fi transmisa din generatie in generatie.

 

Obiectele noii colectii se gasesc, incepand cu 15 februarie 2015, la Wagner Maison de la Porcelaine din Cotroceni, str. Dr. Staicovici 19.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24