Articole
08-07-2018

 

Brandul romanesc de business fashion ALISIA ENCO a lansat o noua colectie de camasi pentru doamne, Macarons, o colectie fina si delicata, realizata din matase naturala si inspirata de celebrele prajituri, cunoscute ca fiind cel mai rafinat desert din lume.

 

Colectia de camasi Macarons este o savoare pentru orice doamna care apreciaza finetea si calitatea materialelor si doreste sa se evidentieze printr-o tinuta deosebita, imbinand perfect rafinamentul cu eleganta si atitudinea.

 

Manifestul fondatoarei Alice Botnarenco vorbeste despre puterea de a reinventa tinute clasice de business, punand accent pe calitatea ireprosabila a materialelor, pe creativitatea combinatiilor si mizand pe cateva amprente personale inconfundabile. Construit în jurul unui element-icon, cămaşa, brandul ALISIA ENCO vine în faţa femeilor cu invitatia de a nu tolera ţinutele conforme, de a nu-si îngrădi personalitatea şi de a îndrăzni să se exprime liber prin hainele şi accesoriile pe care le aleg.

 

Colecţiile ALISIA ENCO se comercializează în prezent prin intermediul propriului magazin online www.alisiaenco.com si a studio-ului situat in inima capitalei, Bucuresti, dar si in magazine partenere din Cluj (concept store Artigiana House) si Constanta (magazinul Namag).

 

 Livrarea produselor se realizează oriunde în lume, iar transportul în România este gratuit.


Despre ALISIA ENCO - For creative women in business


Brandul ALISIA ENCO a fost fondat în anul 2014 de către antreprenoarea Alice Botnarenco, din dorința de a oferi tuturor femeilor oportunitatea de a se exprima fără restricţii, prin intermediul unor articole vestimentare creative. ALISIA ENCO oferă o varietate de articole dedicate femeilor în afaceri, elementul cheie al brandului fiind cămașa.


Email: contact@alisiaenco.ro
Website: www.alisiaenco.com

Facebook: https://www.facebook.com/alisiaenco
L
inkedin: https://www.linkedin.com/company/alisia-enco/
T
witter: https://twitter.com/AlisiaEnco
I
nstagram: https://www.instagram.com/alisia_enco/ 


Despre Alice Botnarenco

Alice Botnarenco este o antreprenoare cu 13 ani de experienta in crearea si dezvoltarea afacerilor, creatoarea brandului de camasi ALISIA ENCO si fondatoare a organizatiei Femei in Afaceri. In anul 2014 a lansat brandul ALISIA ENCO din dorinta de a oferi o noua viziune asupra tinutelor business, gandite dintr-o perspectiva creativa, cu accent pe calitate si pe exprimare libera a propriei personalitati. 


Alice a pornit pe drumul antreprenoriatului la doar 23 de ani, iar de atunci s-a implicat constant intr-o multitudine de proiecte, inclusiv la nivel international. A participat la workshop-ul international Support Systems for Women Entrepreneurs in South-East Europe (SEE), organizat de Israel impreuna cu UNECE, a fost primul speaker roman dupa 10 ani la Global Summit of Women 2012, cel mai mare forum economic international pentru femei si speaker in 2016 la WTO Public Forum in Geneva, Elvetia.

 

De asemenea, a fost de doua ori mentor in Reteaua Nationala a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin, un proiect sustinut de Comisia Europeana cu scopul de a oferi modele pentru celelalte femei si de a dezvolta spiritului antreprenorial al femeilor.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24