Articole
10-09-2019

 

Alice Ivanovici este noul Partener al EY România, în cadrul departamentului de Audit. Cu 17 ani de experiență în domeniul auditului financiar, din care 13 ani petrecuți în cadrul EY, Alice este specializată în auditul societăților din industria de petrol și gaze, a centrelor de servicii partajate și a produselor industriale.

 

De-a lungul carierei sale, Alice a fost implicată în auditul unor societăți multinaționale importante, listate la Bursa de Valori București sau la Bursa din Londra. Activitatea sa profesională include participări în proiecte speciale privind piața de capital și colaborări cu echipe complexe de specialiști EY din Europa, Statele Unite ale Americii și Asia. În plus, Alice Ivanovici coordonează auditul a numeroase societăți deținute de antreprenori români.

 

„Profesia noastră, a auditorilor, se află într-un moment de schimbare fundamentală. Operațiunile clienților noștri se adaptează la evoluția tehnologică și generează un volum de date fără precedent. În prezent, un audit care aduce valoare adăugată este acela care reușește să analizeze și să interpreteze acest volum impresionant de date. În linie cu aceste transformări, EY a dezvoltat o platformă globală de audit care permite acest lucru, precum și portaluri care facilitează transferul de date de la clienții noștri, într-un mod complet securizat. Am oportunitatea să fac parte din echipe pilot de audit digital și să aplic astfel ultimele inovații tehnologice în proiectele de audit ale clienților mei”.

 

În afara proiectelor de audit, Alice coordonează și activitatea internă a EY pentru pregătirea profesională din departamentul de Audit, în România și Moldova.

 

”Alice a demonstrat profesionalism și determinare în proiectele pe care le-a coordonat și sunt convins că va avea o contribuție importantă în dezvoltarea companiei,” spune Nicolas Sabran, Liderul departamentului de Audit, EY România.

 

 

 

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 260.000 de angajaţi în peste 700 de birouri în 150 de ţări şi venituri de aproximativ 36,4 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2019. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume.

Prezenta în România din anul 1992, EY este liderul de pe piaţa serviciilor profesionale. Cei peste 800 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale.

 

Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an în luna iunie la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina noastră de internet: www.ey.com

 

 

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24