Articole
27-01-2016

AIESEC Open Doors este primul eveniment adresat reprezentantilor segmentului corporate si antreprenorilor si este menit sa identifice noi oportunitati de colaborare pe baza programelor AIESEC dezvoltate la nivel international. Acesta va avea loc joi, 28 ianuarie, orele 8:30am, la Impact HUB.

 

Aflat la prima editie, evenimentul isi propune sa reuneasca in acelasi cadru antreprenori si reprezentanti ai departamentelor de resurse umane, marketing, financiar, s.a. din cadrul companiilor deja partenere si nu numai, interesati de forme inovative de colaborare care sa vizeze dezvoltarea societatii cu ajutorul tinerilor.

 

Agenda intanirii este construita pe baza prezentarii programelor pe care organizatia le desfasoara si are ca durata maxima, doua ore. Aceasta va fi moderata de Adrian Fako, Co-Founder Accelerole si Alumnus AIESEC in Bucuresti.

 

  • Opening Ceremony
  • What AIESEC is about?
  • Why should I recruit a Global Talent?
  • Did it work until now?
  • Networking break
  • How can I develop Global Entrepreneurs?
  • Q&A
  • Closing Ceremony

 

De-a lungul celor 25 de ani de existenta in Bucuresti, AIESEC, cea mai mare organizatie de tineri, a intreprins diverse actiuni ce au vizat dezvoltarea potentialului de leadership in randul acestora, actiuni aflate in corelatie continua cu nevoile pietei, dar si cu misiunea organizatiei stabilita la nivel international: pace si dezvoltare a potentialului uman.

In perioada curenta, intregul volum de resurse se canalizeaza strict sub dezvoltarea programelor de exchange, programe ce presupun schimburi de experienta la nivel international, de tip stagii de voluntariat (Global Citizen, Global Entrepreneurs) si internshipuri platite (Global Talent). Acestea se adreseaza atat tinerilor romani aflati in cautarea oportunitatilor de peste hotare, care sa asigure dezvoltare personala si profesionala, cat si tinerilor din afara tarii, interesati de a contribui la imbunatatirea societatii romanesti alaturi de entitatea gazda, acoperind in aceeasi masura nevoia de dezvoltarea proprie.

 

“Dezvoltarea programelor internationale alaturi de parteneri de incredere, a condus intotdeauna la amplificarea rezultatelor, implicit, la un impact mai mare, de aceea, prin intermediul acestei intalniri ne afisam disponibilitatea de a colabora pentru a atinge obiectivele partenerilor nostri si in acelasi timp de a face din locul unde ne aflam, unul mai bun.”, a declarat Adriana Isaila, Vicepresedinte PR, AIESEC in Bucuresti.

 

Accesul la eveniment este gratuit si se face pe baza preinscrieii online, completand formularul bit.ly/1RABSAF, nu mai tarziu de 26 ianuarie.

 

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerului Impact HUB.

 

Despre AIESEC

AIESEC este cea mai mare organizatie internationala, independenta, non-profit si neafiliata politic, condusa de tineri. Membrii sai sunt interesati de a rezolva probleme globale. AIESEC este prezent in peste 125 de tari si teritorii si realizeaza peste 26.000 de schimburi internationale pe an, conduse de peste 70.000 de membri.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24