Articole
11-01-2014

Madeleine Florescu este una dintre femeile a carei afacere in industria cosmeticelor de lux a cunoscut un succes rapid in tara, dar si peste hotare. Dupa deschiderea in Bucuresti si Budapesta a doua magazine Madison absolute beauty, la sfarsitul anului trecut, Madeleine Florescu a deschis o noua filiala, in capitala Islandei.

"Alegerea Islandei ca urmatorul punct pe harta MADISON nu a fost una intamplatoare, acest teritoriu neavand segmentul parfumeriei de nisa acoperit. Reykjavík este un oras cu o alura subtila, dar eclectic, vibrant si surprinzator, care ofera deja o selectie premium de branduri, atat pentru locuitorii sai, cat si pentru turistii de lux al caror numar creste simtitor de la an la an.  De exemplu, Printul Harry tocmai s-a aflat acolo pentru pescuit, dupa ce cu o luna in urma a escaladat ghetari in nordul insulei. Personal, ma bucur ca voi avea posibilitatea de a urmari evolutia unui concept gandit si implementat de mine si echipa mea in trei tari cu consumatori atat de diferiti, urmarindu-ne visul de a crea un grup Madison absolute beauty“, declara Madeleine Florescu managing director.

Noul spatiu dedicat frumusetii deschis la Reykjavík, capitala Islandei, este cel de-al treilea magazin al brandului romanesc Madison, anterior fiind deschise la Budapesta, in 2011, si la Bucuresti, in 2007. Identic conceptului de la Bucuresti si Budapesta, noul magazin Madison reuneste parfumerie, make-up, cosmetice de lux si salon de tratament. Situat pe strada Aðalstræti (strada principala), in centrul orasului, noul magazin Madison este deocamdata primul magazin cu parfumerie de nisa din zona.

Autoare: Alina Burlacu
Editor Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24