Articole
24-11-2016

Adriana Tabac se alătură echipei EY România în calitate de director al departamentului de Brand, Marketing & Communication. În noul său rol, se va ocupa de strategia de marketing și comunicare a EY, precum și de identitatea de brand a companiei.

 

Adriana Tabac are o experiență bogată în managementul de brand, PR și comunicare externă, mai ales în domeniile consumer marketing, corporate affairs, publicitate și identitate de brand.

 

Cariera Adrianei a început odată cu lansarea ProTV, primul proiect de anvergură în care a fost implicată. În ultimii 20 de ani, a lucrat în agenții de PR (Image PR), în companii internaționale (Coca-Cola și Enel) și în zona antreprenorială (Class Living). La Coca Cola a fost brand manager pentru zona Balcanilor și a condus câteva dintre cele mai de succes campanii din FMCG.

 

„Este o onoare pentru mine și în același timp o provocare să fac parte din marea echipă a EY. Aici am întâlnit profesioniști de înaltă ținută și sunt convinsă că, îmbinând experiența mea cu cea a echipei, vom reuși să ne atingem obiectivele.”

 

Adriana are o diplomă de licență în limba și literatura română obținută în cadrul Universității din Chișinău și un masterat în științele comunicării, de la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București.

 

Este pasionată de sport, muzică clasică și călătorii. Este membru fondator al unui club de triatlon, participă la maratoane și se implică în acțiuni de fundraising pentru cauze sociale.

 

****

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 230.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 29,6 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2016. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume. În România, EY este unul dintre liderii de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei peste 700 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an în luna iunie la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina noastră de internet: www.ey.com.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24