Articole
01-03-2015

Asaltul zilnic de e-mailuri, mesaje si intalniri te distrage de la ce e important si te streseaza enorm. Solicitarile de la locul de munca si din familie sunt din ce in ce mai numeroase. Rezultatul: productivitate scazuta, deadline-uri depasite, castiguri mai mici, incetarea ascensiunii profesionale. Dar vrei mai mult. Vrei mai multa productivitate. Vrei castiguri mai mari, pentru un nivel de viata mai ridicat, vrei mai mult timp pentru tine, familia si prietenii tai.

 

Acum poti sa faci mai putine lucruri si sa realizezi mai mult.

 

„Daca toata lumea are acelasi numar de ore intr-o zi, atunci cum de unii par sa realizeze mult mai multe decat altii? [...] Daca timpul este moneda reusitei, atunci cum de unii sunt capabili sa-l schimbe pe o suma mai mare decat altii? Simplu: abordarea esentei lucrurilor este esenta abordarii lor. Ei se limiteaza la esential.

 

„A va limita” inseamna sa ignorati toate lucrurile pe care le-ati putea face si sa faceti ceea ce trebuie sa faceti. Inseamna sa recunoasteti ca nu toate lucrurile sunt la fel de importante si sa le gasiti pe cele care conteaza cel mai mult.

 

Cartea "Un singur lucru" face parte din colectia CEO Must Read, lansata in luna februarie de Editura Litera.

Mai multe informatii despre aceasta carte puteti gasi aici: http://www.litera.ro/index.php/un-singur-lucru.html

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24