Articole
24-10-2018

  

Brandul ALISIA ENCO a lansat de curand o noua colectie de accesorii, de data aceasta pentru barbati.

Daca la inceputul anului, brandul a lansat prima colectie de camasi business pentru barbati FOR HIM, marcand astfel primul pas din noua strategie de dezvoltare a brandului, acesta a pregatit acum noua colectie de cravate din matase.

Produsele se adreseaza barbatului rafinat, elegant si increzator, pentru care tinuta de business reprezinta un mod de exprimare si stil de viata. Accentul in realizarea produselor a fost pe calitatea materialelor, texturile folosite fiind din matase 100% de calitate superioara.

 

Produsele ALISIA ENCO #FORHIM sunt disponibile pe site-ul https://www.alisiaenco.ro/for-him/cravate-barbati. Expedierea produselor se realizeaza oriunde in lume, in Romania fiind gratuita cu livrare in 24 H.


...............

Brandul ALISIA ENCO a fost fondat în anul 2014 de către antreprenoarea Alice Botnarenco, din dorința de a oferi femeilor de afaceri oportunitatea de a se exprima fără restricţii, prin intermediul unor articole vestimentare creative. ALISIA ENCO oferă o varietate de articole dedicate femeilor în afaceri, elementul central, de referință al brandului fiind cămașa.

www.alisiaenco.ro


Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24