Articole
01-10-2015

Daca nu te simti confortabil atunci cand intalnesti oameni noi, nu stii cum sa spargi gheata si vrei sa afli cum te poate ajuta networking-ul sa ai succes, sa iti atingi potentialul si sa iti indeplinesti obiectivele, cartea A Networking Book de Paul J.R. Renaud iti ofera o perspectiva cuprinzatoare asupra lucrurilor de care ai nevoie pentru a deveni un networker eficient, indiferent de nivelul tau de confort. In aceasta carte veti gasi informatii, sfaturi si metode eficiente pentru a ajunge un networker de succes, insa mai mult decat idei, veti gasi aici planuri de actiune.

 

Dupa ce veti descoperi notiunile fundamentale ale networking-ului, veti capata incredere si veti vedea urmatoarele evenimente la care veti participa ca o oportunitate de a intalni oameni si a crea noi relatii. Orice poate deveni un bun networker, insa este nevoie de disciplina si practica.

 

De ce ar trebui sa citesti aceasta carte?

Multi dintre noi ne simtim intimidati atunci cand trebuie sa abordam noi persoane, iar de multe ori doar strangem contacte, fara sa continuam legatura stabilita in prima faza. Cartea A Networking Book isi propune sa ne ofere cele mai bune tehnici si tipare mentale pentru a obtine cat mai multe rezultate din interactiunile noastre profesionale.

 

Aceasta carte se aplica atat incepatorilor, cat si profesionistilor, deoarece oricat de confortabil am ajunge sa ne simtim, este necesar sa avem cateva tips& tricks in minte pentru a fi eficienti.

 

Paul Renaud, autorul cartii A Networking Book, are peste 31 de ani de experienta profesionala, 15 dintre ei in functii executive in companii din 10 tari, este Executive Coach calificat pentru orice nivel de management, cu specializare in optimizarea performantei si desfasoara workshop-ul Masters of Networking, in care pune la dispozitia participantilor experienta lui in acest domeniu.

 

Detalii despre carte pe anetworkingbook.com

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24