Articole
16-01-2015

Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza pe 26 februarie 2015 cea de-a doua editie a seminarului „Limba romana, pe agenda expatilor”. Evenimentul, gazduit de Libraria Bastilia din Bucuresti, se adreseaza in special directorilor si specialistilor de resurse umane din companiile multinationale.

 

Seminarul isi propune sa sublinieze importanta investitiilor in programe de training si cursuri de limba romana pentru expati, in contextul numarului tot mai mare de companii multinationale cu management strain. De asemenea, evenimentul are scopul de a evidentia cresterea interesului din partea departamentelor de training din companii cu privire la achizitionarea de programe de pregatire lingvistica pentru expati. Spre exemplu, la A_BEST, in anul 2014 a fost inregistrata o crestere de aproximativ 20% a solicitarilor pe acest segment (cursuri limba romana pentru straini), in comparatie cu anul 2013.

 

Guest speaker in cadrul seminarului „Limba romana, pe agenda expatilor” va fi Geert Jan Buisman, Adviseur International Public Affairs la Ambasada Regatului Tarilor de Jos, care va sustine un discurs pe tema „Experienta de expat in sala de curs”. Totodata, Aura Ipate, General Manager la Centrul de Limbi Straine A_BEST va vorbi despre „Integrarea expatilor in mediul de afaceri romanesc, prin programele de training lingvistic”.

 

Seminarul va include si un moment interactiv, reprezentat de sustinerea unei secvente demonstrative dintr-o lectie de limba romana pentru expati, cativa participanti urmand sa joace rolul cursantilor.

 

La prima editie a evenimentului „Limba romana, pe agenda expatilor”, care a avut loc pe 27 februarie 2014, au participat peste 30 de invitati, printre care directori de companii, specialisti din domeniul resurselor umane si studenti ai Academiei de Studii Economice Bucuresti – Facultatea de Administrarea Afacerilor, cu predare in limbi straine).

 

Mai multe informatii despre seminar puteti gasi aici.

 

Despre A_BEST                                   

Centrul de Limbi Straine A_BEST a fost infiintat in 2008, iar in cei peste sase ani de activitate a reusit sa se remarce pe piata de profil. Inca de la inceput, echipa sa a aratat deschidere fata de toti partenerii si clientii cu care a colaborat. In prezent, Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI, ECL) este o companie ce ofera servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati;  testari LCCI; testari ECL; pre-testari Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24