Articole
01-10-2015

A imbraca un outfit bine construit este doar pasul 1 din procesul de a arata bine. Sunt necesare cateva instrumente – simple, la indemana oricui – care te ajuta sa ai un aspect la superlativ.

 

Asadar…

 

O oglinda in care sa te vezi intreaga

 

Stiu, stiu… Bring on the eye rolls, ca sa zic asa. Nu vreti sa stiti cu cat de multe cliente am lucrat care

nu aveau o oglinda mare in casa! Dragele mele, va rog cumparati-va sau instalati-va o oglinda de minimum 1.50m inaltime. Poate fi lipita de usa dulapului, poate fi sprijinita de un perete, nu conteaza. Ideea e sa va vedeti intreaga silueta in ea si sa puteti lua cel putin 1 metru distanta, pentru o perspectiva corecta a proportiilor voastre si ale tinutei. Inainte de a iesi in public, aveti nevoie sa va vedeti, din cap pana-n picioare (inclusiv incaltamintea!). Non-negociabil.

 

Un fier de calcat sau un steamer

 

Personal, urasc sa imi calc hainele, but there you go. Hainele sifonate nu arata bine si nu sunt acceptabile pentru o tinuta armonioasa. Investiti intr-un fier de calcat, clasic sau cu abur pe verticala, iar palierele de preturi si variantele cromatice sunt nenumarate.

 

Un roller pentru scame

 

Am doua pisici si, mai tot timpul, gasesc prin casa si pe haine fire din blanita lor. De cate ori port culori inchise (iarna, mai mereu), imi fac timp sa imi curat hainele cu un roller. Ba chiar am cumparat unul miniatural, pe care il port in geanta. Daca aveti pisici, caini, cimpanzei sau nici un animal de casa, tot ar trebui sa aveti la indemana unul sau doua rollere pentru scame: unul acasa, unul la birou…

 

Citeste tot articolul aici: www.stylediary.ro/7-instrumente-necesare-pentru-o-infatisare-ireprosabila/

 
Foto: http://deanstreetsociety.squarespace.com/ 
 

Autor: Irina Markovits

Fashion Consultant Image Matters

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24