Articole
16-12-2016

 

Crăciunul bate la ușă, deadline-urile la fel. Însă între listele deschise, strecurăm una necesară, care sigur te va bucura. O listă de cadouri Made in RO, care să-ți completeze stilul de Sărbători.

Ai timp să îți termini lista până weekendul acesta, pe 17&18 decembrie, când peste 65 de designeri români vin din întreaga țară la București, la Made in RO - Târg de designromânesc #8 @ Impact Hub Bucharest.  Iar selecția-teaser de mai jos te ajută să alegi informată & inspirată.

 

Brățara din colecția Liaisons, semnată de Alina Simion, este despre rețele și interacțiuni. Mai precis, reflectă interacțiunile noastre de fiecare zi. Uneori mai line, alteori mai… cu urcușuri și coborâșuri.

 

Cele mai cool genți din piele vin de la IF Irina Florea. Au forme geometrice și o structură bine definită, care îmbină designul arhitectural cu stilul minimalist. Versatile & cool! Completează ținuta cu "unghiuri" noi.

 

Accesoriile din lemn sunt pe val. Îți propuem un ceas din lemn, de la NOAH, pe al cărui design poți interveni: îți alegi textura lemnului, culoarea curelei și ce scrie pe ecan. Pur și simplu stylish! Nu mai zicem de cutiile în care vin, tot din lemn - personalizate.

 

Arta coboară pe carcasa telefonului tău, datorită picturilor ce poartă semnătura Marie Nouvelle!

 

Nu poți purta orice eșarfă, fie că mergi la întâlnire, fie la un fin party. Ilustratoarea Livia Coloji și-a imprimat creațiile pe eșarfe din mătase. Eșarfele cu ilustrație românească te așteaptă în weekend la Made in RO #8.

 

Aceasta este doar o mică parte din noutățile ce te așteaptă weekend-ul acesta, pe 17 și 18 decembrie, la Made in RO – Târg de design românesc #8 @ Impact Hub Bucharest (str. Halelor nr. 5), chiar în Piața Unirii, pe Splai, la 2 pași de Hanul lui Manuc.

Afli poveștile tuturor designerilor participanți pe Designist.ro.

Fotografii: prin brandurile și designerii menționați în articol.

 

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24