Articole
08-09-2014

Luna septembrie marcheaza aniversarea a 5 ani de activitate ai comunitatii Femei in Afaceri, 5 ani in care am organizat peste 200 de evenimente de business networking si am cunoscut si mai multe femei din mediul de business romanesc si international, in care am creat si dezvoltat prima platforma online de business dedicata femeilor din Romania si am incurajat permanent initiativele de business feminin.

 

Activitatea Femei in Afaceri a inceput in anul 2009 prin crearea unui grup de discutii in reteaua LinkedIn de catre Alice Botnarenco, fondatoarea FIA, urmata la scurt timp de organizarea primelor intalniri ce au devenit mai tarziu Meet the WOMAN!

 

Gandite cu scopul de a oferi un cadru potrivit femeilor ce isi doreau sa se promoveze, sa-si inceapa propria afacere sau sa cunoasca alte femei din mediul de business romanesc, Meet the WOMAN! a devenit cea mai prolifica serie de evenimente de business networking la feminin din Romania, cu cateva sute de editii si mii de participante in Bucuresti, Cluj-Napoca si Brasov.

 

Printre speakerii evenimentelor Meet the WOMAN! s-au numarat: Rucsandra Hurezeanu, fondatoarea Ivatherm; Camelia Sucu, Owner Class Living si Iconic Food Wine&Design; Dana Cortina, Director General Porsche Inter Auto Romania; Elena Grecu, avocat si consilier in proprietate intelectuala, Nomenius; Doina Costache, Head of Multiple Industries GOOGLE Romania; Irina Markovits, Style Consultant, fondatoarea Image Matters si multe altele, carora le multumim.

 

In anul 2012 am depasit granitele Romaniei si am reprezentat tara noastra la cel mai mare forum economic international pentru femei, Global Summit of Women 2012 (Atena, Grecia), unde Alice Botnarenco a fost primul speaker roman prezent la summit in ultimii zece ani si a sustinut o prezentare despre antreprenoriat si Femei in Afaceri in panelul Youth Forum.

 

A urmat construirea platformei online de business Femei in Afaceri prin care am urmarit sa oferim in continuare cat mai multe oportunitati de promovare si dezvoltare profesionala pentru femeile din mediul de afaceri romanesc, prin care sa poata ajunge direct la potentiale colaboratoare sau cliente, sa incheie parteneriate si sa beneficieze de reduceri la produsele si evenimentele care le intereseaza. Afla si tu mai multe informatii despre cum poti deveni membra Femei in Afaceri si care sunt beneficiile de care te poti bucura!

 

De asemenea, am construit site-ul Femei in Afaceri, ce functioneaza ca un portal cu informatii din mediul de business feminin, unde veti gasi cele mai noi stiri din domeniu, interviuri cu femei de succes si cele mai importante evenimente de business la care trebuie sa participi.

 

Iti multumim ca esti alaturi de noi si te invitam sa faci parte din cei 16.000 de fani ai paginii Facebook Femei in Afaceri, sa intri in discutie cu cele peste 2.300 de membre ale comunitatii de pe LinkedIn si sa te abonezi la Newsletter-ul Femei in Afaceri pentru a primi cele mai noi informatii din mediul de business!

 

Ramai aproape de noi in aceasta toamna pentru a afla ce noutati iti vom pregati si fii parte din cea mai activa comunitate de business la feminin din Romania!

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24