Articole
06-05-2016

Pana la vacanta de vara, mai ai cateva cursuri de bifat. Nu neaparat ca sa te simti ca-n studentie, ci mai pregatit pentru provocarile unei schimbari in cariera sau de perspectiva. Cum te antrenezi? Cu doua cursuri ce pun accentul pe designul de obiect - ceramic si textil, si unul pe graphic design.

 

Pe de o parte, iti dezvolta pasiunea pentru design (ceramic, textil si graphic) si o duc la nivelul urmator. Pe de alta parte, sunt primul pas care te pregateste pentru un job mai creativ. Samanta creativitatii e (im)plantata, know how-ul dobandit, iti mai ramane start-up-ul. In plus, vei experimenta un altfel de weekend break - cu impact creativ asupra alegerilor tale.

 

In mai si iunie, la Creative Learning ai 3 ocazii sa-ti upgradezi pasiunile, personal si profesional vorbind. Rezerva-ti cat de curand weekend-urile creative.

 

1. La cursul de Ceramica: Design de obiect, inveti sa realizezi un obiect ceramic, de la A la Z, din faza de schita si matrita pana la arderea finala. Spre deosebire de alte cursuri, unde iei contact doar cu una dintre etapele procesului – cel mai adesea cu pictura pe obiectele ceramice –, in cele trei workshop-uri de weekend afli foarte multe despre tehnicile, materialele si instrumentarul de care ai nevoie pentru a crea design de obiect ceramic. Si le pui, pe toate, in practica.

 

 

 

Cursul incepe 14 mai, iar o grupa are maximum 1o cursanti. Mai sunt doar 3 locuri disponibile! Gasesti toate informatiile despre programa, inscriere, costuri, aici. Iata de ce iti recomandam acest curs si cum va arata experienta ta completa de design.

 

Cursul de Ceramica: Design de obiect are deja peste 30 de absolventi. Multi dintre cursanti fie isi doreau sa puna bazele unui start-up in domeniu, fie pur si simplu sa-si dezvolte pasiunea intr-un hobby creativ. Sau activau deja in domeniului designului si urmau cursul pentru a explora & invata lucrul cu tehnici si materiale noi.

 

 

 

2. Cursul de Graphic Design incepe, pentru a doua oara primavara aceasta, pe 21 mai. Este un curs dedicat graficienilor la inceput de drum, antreprenorilor si celor al caror job implica sa dea feedback pe creatii vizuale. Vei deprinde, in timpul celor patru workshop-uri intensive, de weekend, criteriile de evaluare - DO's & DON'Ts in Graphic Design, fara de care nu poti activa si evolua in acest domeniu:

 

“Consumam zilnic enorm de mult design grafic, iar in Romania avem de-a face cu un bazar vizual plin de exemple negative. Criteriile de evaluare a graphic designului sunt utile oricui, fie ca produce sau foloseşte designul. In final, eşti ceea ce alegi.”, spune designerul Alexe Popescu, trainerul cursului.

 

 

 

Cursul are deja peste 80 de absolventi si mizeaza pe o abordare inedita, neconventionala: te invata sa fii creativ si sa creezi compozitii coerente, cu mesaj si impact, folosind minimum de mijloace: forme geometrice, o selectie limitata de fonturi, culori etc. Pe parcursul cursului este disponibila si o minibiblioteca de Graphic Design, din care poti imprumuta titluri noi, pe care le returnezi la finalul cursului. Este unul dintre cele mai interactive cursuri Creative Learning, care-i implica pe cursanti sa participe cu feedback si sugestii in proiectele colegilor de grupa.

 

 

 

Incepe 21 mai, iar o grupa are maximum 15 cursanti. Mai sunt 6 locuri disponibile! Gasesti toate informatiile despre programa, inscriere, costuri, aici. Iata de ce iti recomandam acest curs si cum va arata experienta ta completa de design.

 

 

 

3. Cursul de Textil: Design de obiect incepe pe 4 iunie si este structurat in 4 workshop-uri intensive, de weekend. Este sustinut de Erika Popliceanu, creatoarea brandului textil simple.knits.

 

Sa crostezi e din nou cool, iar de ceva vreme sunt in voga obiectele home & deco crosetate, a caror textura incalzeste suav decorul si ii imprima o amprenta personala. Cu siguranta multe dintre voi mai stiu sa croseteze, de pe la orele de lucru manual din scoala. Dar cum transformi know how-ul (de multe ori aproape uitat) in design de obiect si accesorii cu twist contemporan, ce dau un refresh usor nostalgic spatiului tau?

 

 

 

Vei invata tehnici de tricotat si crosetat, multe lucruri despre fire si texturi si, intre noi fie vorba, secrete ale tricotatului si crosetatului. Vei lucra cu benzi textile din bumbac, moi si placute la atingere, ideale pentru a crea accesorii home & deco. Daca stii cum sa aduci in contemporan vechile metode de decorare cu fibre textile, atunci inveti sa creezi design textil pentru casa ta.

 

Incepe pe 4 iunie, iar o grupa are maximum 15 cursanti. Mai sunt 8 locuri disponibile! Gasesti toate informatiile despre programa, inscriere, costuri, aici.

 

Book your creative weekends!

Toate weekend-urile de curs vor insemna descoperirea unui spatiu designish din oras, pe fundalul apetisant al bunatatilor ce te vor delecta la cafea. Pentru ca invatarea, pe langa creativa si interactiva, trebuie sa mai fie si o experienta care te inspira prin toate detaliile ei.


Te inscrii la: contact@creativelearning.ro. Tel.: 0721 98 44 67.


www.creativelearning.ro

Facebook Creative Learning

 

Fotografii: prin Creative Learning

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24