Articole
04-06-2013

Trei ani de macarons, cupcakes si delicii de haute confiserie. Sau, mai simplu: trei ani de Madame Lucie in Romania!

 

In luna mai, Madame Lucie a aniversat trei ani de cand a introdus pe piata din Romania celebrele macarons frantuzesti. Cu alte cuvinte, din 2010, desertul perfect,  delicat si care provoaca o reala dependenta poarta un singur nume: Macarons Madame Lucie. Evenimentul aniversar a avut loc la Palatul Cesianu Racovita - Galeriile Artmark si a insemnat o seara dulce in care lumea buna a incercat delicatesele frantuzesti preparate cu migala si exigenta in laboratorul Madame Lucie.

 

Partenerii evenimentului aniversar Madame Lucie au fost: Artmark, Something Borrowed Lovely Rentals, Flowers Garden, Privileg Catering, Chambord, Moet & Chandon, Baroque Books & Arts si Manoush.

 

Madame Lucie este povestea unui brand care a pornit de la zero si a ajuns sa stabileasca standardele in ceea ce priveste micul si pretentiosul desert frantuzesc. In primavara lui 2010, tanarul francez de origine romana Alexandre Gorj incepea productia de macarons in laboratorul sau din Bucuresti, dupa o reteta originala, desavarsita de insasi mama sa, Lucia. „Cand vorbim de macarons, nu vorbim de un desert, ci de o incununare a rafinamentului francez in materie de produse de cofetarie” spune Alexandre.  A fost nevoie de multa munca, determinare si mai ales pasiune, dar, cu micul sau desert, Alexandre a schimbat gusturi, mentalitati si obiceiuri sociale in Romania.

 

La trei ani de la lansare, brandul Madame Lucie este unul de referinta, fiind prezent in Bucuresti, Constanta, Sibiu, Chisinau si, incepand cu 30 mai, si la Iasi.

 

Noutatea Madame Lucie din aceasta vara se adreseaza mai ales celor care pun la cale o nunta, o aniversare sau o petrecere tematica. Un eveniment perfect cere un candy bar pe masura! Asa s-a nascut parteneriatul Madame Lucie - Something Borrowed Lovely Rentals – furnizor de piese de mobilier si decoratiuni cu touch vintage si nota romantica. Incepand cu luna mai, orice eveniment  poate fi personalizat cu the loveliest candy bar ever. Orice organizator de petreceri va putea avea un decor memorabil cu accesorii chic si delicii de haute confiserie realizate in laboratorul Madame Lucie,  iar invitatii se vor simti ca intr-un film desprins din atmosfera Sudului Frantei.

 

Foto: Edith Frincu

 

www.madamelucie.ro

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24