Articole
20-09-2015

Organizata de cea mai mare comunitate creativa din Romania, prima editie a seriei de evenimente Dichisar by Breslo.ro va avea loc pe 26-27 septembrie, intre orele 09:00 si 20:00, in mansarda Impact Hub din centrul Bucurestiului (str. Halelor, nr.5, langa Starbucks Unirii).

 

Gandite ca showcase-uri de creativitate romaneasca, evenimentele Dichisar sunt ocazii rare si pretioase in care publicul Bucurestean poate face cunostinta cu noii creatori romani. Sunati-va deci prietenele si veniti sa petreceti alaturi de noi un weekend fun cu shopping de toamna, sedinte hair & makeup, muzica buna si Redd’s din partea casei.

 

Shopping Session de toamna cu 50 dintre cei mai iubiti creatori romani

Haine si genti de toamna, bijuterii originale, cosmetice bio, jucarii si decoratiuni, fiecare selectate cu atentie si lucrate individual de cei mai talentati dintre noii creatori romani. Join Facebook Event pentru a-i descoperi: https://www.facebook.com/events/1104272956267106/

 

Brunch cu prietenele! Fresh bagels, cafea buna + Redd’s din partea casei

Sunday Bagels te asteapta la Dichisar cu zeci de feluri de bagels. Daca nu i-ati incercat deja, acum e momentul!

 

Coltul cu Rasfat - Tatuaje cu henna, Coafuri impletite si Masaj profesionist

Va rasfata Cristina Iacob de la Henna Collection, Alexandra Paun de la Impletituri si instructorii  talentati de la Centrul de masaj BioFocus.

 

Profile Photo Sessions. Cand ti-ai schimbat ultima oara poza de profil?

Stanmiles.ro si Mindblower.ro te asteapta in coltul foto de la Dichisar cu cele mai fun accesorii foto.

 

Pentru mai multe informatii, accesati: https://www.breslo.ro/dichisar

 

Despre Breslo.ro 

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativa din Romania. Cu 130 000 de membri iubitori de creativitate romaneasca, platforma Breslo.ro este locul de intalnire al tuturor celor ce vor sa vanda online sau sa cumpere produse unicat, lucrate manual. in 6 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 150 000 de creatii originale si materiale art&hobby, castigandu-si locul ca Mecca al handmade-ului romanesc.

 

Despre seria de evenimente Dichisar 

Evenimentele Dichisar sunt showcase-uri periodice de creatie romaneasca. Organizate de Breslo.ro, in spirit urban si alternativ, sunt create pentru a da publicului bucurestean ocazia de a-si cunoaste creatorii preferati. Evenimentele Dichisar sunt construite in jurul unui numar limitat de expozanti atent selectionati si imbogatite cu actiuni din zonele healthy food, beauty & fashion.

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24