Articole
23-07-2020
 
 

Având în vedere mediul academic în care învață, Daniela si Raluca au venit cu o idee inovativă pentru industria de beauty din România. Cele doua au lansat www.glow2go.ro, prima platformă de servicii de înfrumusețare la domiciliu din țară. Prin intermediul acesteia, clienții se pot programa oricând la servicii de manichiură, pedichiură, masaj, coafat sau make-up la ei acasă. 

Daniela Padurariu și Raluca Enache sunt 2 tinere studente la the Entrepreneurship Academy în Bucuresti. Este o facultate de realitate care te provoacă să înveți business prin practică, nu doar
prin teorie. Aici, studenții sunt nevoiți să își deschidă afaceri încă din primul an de facultate și să genereze profit cu acestea.


‘Știu cât de anevoios poate fi procesul de a te programa la salon. Nu de puține ori, mi s-a intâmplat să sun la salon și să nu aibă locuri disponibile când îmi doream eu sau să petrec mult timp pe drum către locația respectivă. Este un efort în plus pentru mine, așa că ideea Glow2Go a venit dintr-o nevoie pe care și eu am simțit-o. Misiunea noastră este de a ușura viețile femeilor moderne, ajutându-le să strălucească oricând și oriunde.’, spune Daniela Padurariu, una dintre fondatoarele Glow2Go.


‘Mereu am avut în gând ideea de îmbunătățire a serviciilor deja existente pe piață. Am găsit o soluție sigură și eficientă, care salvează timp: serviciile de înfrumusețare la domiciliu. Potențialul acestui business este unul mare, impactând zona de beauty din România. Punem pe primul loc siguranța și nevoile clienților noștri. În perioada COVID-19 vrem să încurajăm femeile să stea în siguranță acasă, având grijă de ele și răsfățându-se cu diversele servicii de înfrumusețare pe care le putem oferi la domiciliu.’, afirmă Raluca Enache, una dintre fondatoarele platformei. 

 

Principalii parteneri ai Glow2Go sunt experții ce prestează serviciile de înfrumusețare, 20 la număr. Aceștia trec printr-un proces de selecție și sunt nevoiți să urmeze reguli stricte, mai ales în perioada COVID-19. 
 

‘Vrem să ne asigurăm că avem alaturi de noi cei mai buni experți, așa că îi testăm prin mai multe metode, printre care un interviu, dar și o probă practică. De asemenea, sunt nevoiți să urmeze măsuri stricte, cum ar fi să poarte mască, manuși și să aibă gel dezinfectant la orice programare. Considerăm că suntem cea mai sigură alternativă pentru a avea parte de servicii de înfrumusețare la momentul actual.’, spune Daniela.
 

Serviciile vor fi disponibile în toate sectoarele din București începând cu 1 august, urmând să se extindă pe plan național. În doar 2 luni de la lansarea platformei, s-au înregistrat 80 de servicii programate și realizate cu success prin Glow2Go. 


 

‘Plănuim ca până la sfârșitul acestui an să ne focusăm pe creșterea numărului de clienți în București, iar începând cu anul viitor, să ne extindem în toată România. În următoarele luni, vrem să ridicăm o investiție cu ajutorul căreia să ne mărim bugetul de Marketing pentru a putea ajunge la cât mai multe persoane din target-ul nostru. În plus, ne dorim să lansam și o platforma mult mai performanta.’, ne spune Raluca.


www.glow2go.ro poate fi accesat de oricine este interesat de astfel de servicii. Programarea durează 3 minute, clienții fiind nevoiți să selecteze servicul, ziua, ora și locația la care doresc să vină expertul. Având în vedere contextul crizei medicale generate de COVID-19, serviciile oferite de Glow2Go reprezintă o alternativă favorabilă a saloanelor, salvând timp prețios. 


Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2020 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24