Articole
06-02-2018

 

#Dichisar de Martisor devine oficial cel mai mare targ de handmade si design din Bucuresti! Pe 24-25 Februarie ne vedem cu 90 dintre cei mai talentati creatori romani, pregatiti cu mii de cadouri de 8 Martie si Martisor. De la 9:00 la 20:00, in spatiul extins al Impact Hub Bucuresti din Timpuri Noi, dublu fata de pana acum.

 

________________________

 

Detalii pe Facebook. Click, join, share!

https://www.facebook.com/events/110699789720906/

________________________2017 a fost un an important pentru #Dichisar. S-a sărbătorit a 10-a ediție, s-a organizat primul #Dichisar în Cluj, evenimentul a crescut mai repede că oricând până acum. Iată că 2018 începe tot cu o veste mare pentru echipa din spatele proiectului: ediția de Mărțișor va fi de 2X mai mare, #Dichisar devenind oficial cel mai mare târg de design & handmade din București!

 

Pentru vizitatori, această schimbare se traduce în de 2X mai multe motive să cumpărăm numai cadouri handmade pentru 8 Martie și Mărțișor

 

2X DESIGNERI - 90 de expozanți pregătesc colecțiile noi de primăvară

 

2X DIVERSITATE - Haine, bijuterii, genți, pantofi, jucării, decorațiuni-le vei găsi pe toate

 

2X NOUTĂȚI - Fiți pregătiți să vă descoperiți mult mai mulți noi designeri preferați!

 

2X PREMII LA TOMBOLĂ - Deci 2X șanse de câștig. Nu uitați să participați!

 

2X FUN - Mai multe povești, mai mult răsfăț, mai muți prieteni noi

 

________________________

 

Detalii pe Facebook. Hai Mărțișor!

https://www.facebook.com/events/110699789720906/

________________________Despre seria de evenimente #Dichisar

Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro în spirit urban și alternativ, sunt create pentru a da publicului iubitor de frumos ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați într-un loc fun și relaxat. #Dichisar este construit în jurul unui număr limitat de designeri tineri foarte atent selecționați + activități extra din zona beauty&lifestyle.

 

Despre organizatori – Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu 200 000 de membri iubitori de design românesc, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vandă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 9 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 250 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca ambasador al handmade-ului autohton.
Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24