Articole
08-07-2014

Ashoka si SAP au lansat programul “Engagement with perspective” (PEP) cu scopul de a sustine tinerii cu varste intre 16 si 27 de ani, ce si-au propus sa dezvolte structuri eficiente si sustenabile pentru proiectele lor. Inscrierile in program se fac pana pe 30 iulie 2014: http://bit.ly/IT4Change-Application.

 

In cadrul Summit-ului IT4Change, ce va avea loc intre 22 si 26 octombrie 2014, vor concura 28 de tineri antreprenori din Germania, Europa Centrala si de Est, ce folosesc instrumente IT pentru a rezolva probleme ale societatii. In cele 5 zile ale evenimentului, ce va avea loc la Berlin, participantii vor face cunostinta atat cu alti tineri antreprenori, cat si cu experti din diverse sectoare. Pe langa costurile participarii la eveniment, care sunt complet acoperite, participantii vor primi si 14.000 de euro pentru proiectele lor, pentru consultanta si coaching strategic.

 

In rezolvarea provocarilor societatii moderne, ce devin din ce in ce mai complexe, potentialul creativ si entuziasmul inovativ ale tinerei generatii sunt fundamentale. Este necesar sa se creeze si spatiul necesar in care sa se manifeste. Din pacate, tinerii se lovesc frecvent de bariere atunci cand vine vorba despre implicarea in viata sociala, fie ca este vorba despre timp, bani sau cunostinte. Din dorinta de a incuraja participarea tinerilor la schimbarea societatii si pentru a le crea conditiile necesare pentru implicarea lor profesionala in sectorul civic, Ashoka acorda burse, fonduri pentru proiecte si training-uri. Programul este finantat de SAP, ca fondator si partener. Pe langa fonduri, SAP vine si cu know-how si cu implicarea angajatilor in dezvoltarea programului.

 

Activitati realizate de la crearea programului:

  • Sustinere financiara, coaching si mentorat pentru 12 tineri antreprenori si 8 echipe formate din 1250 de membri;
  • Peste 150 000 de oameni au aflat sau au luat contact cu programul;
  • Asistenta pentru cei peste 400 de tineri voluntari din peste 250 de proiecte diferite in timpul trainingurilor si sesiunilor de consiliere strategica;
  • Crearea unei comunitati de peste 1400 de persoane pe Facebook si peste 50 000 de vizite pe site;

 

Detalii complete despre program: http://poland.ashoka.org/sites/poland.ashoka.org/files/Call_for_Applications_IT4Change_Summit.pdf

 

Data limita pentru aplicatii este 30 iulie 2014: http://bit.ly/IT4Change-Application

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2020 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24