Christa De Anna - in IT cu zambetul pe buze
Christa De-Anna
Compania: Soft Galaxy
Domeniu activitate: IT Software
Email:
DESCRIERE


Daca mi-ar fi spus cineva acum 10 ani ca voi ajunge sa lucrez in IT, as fi zambit. Cariera mea a inceput acum sapte ani in vanzari si dupa doi ani in domeniul imobiliar urmat de alti doi ani intr-un lant de sali de fitness cunoscut in Bucuresti, IT-ul a fost cel care a reusit sa ma tina captivata si care sa imi ofere zilnic o noua viziune a ceea ce urmeaza sa ni se intample ca si consumatori de tehnologie. 

INTERVIU


Femei in Afaceri:  De ce ai ales sa lucrezi in IT si ce inseamna succes in IT?


Christa De Anna - Cariera in IT a fost o adevarata provocare pe care am acceptat-o mai ales pentru ca am inteles ca viitorul nostru se bazeaza de evolutia tehnologiei. Initial am inceput ca si Sales Manager si dupa doi ani de zile am trecut pe cealalta parte – in echipa de IT, ca si Delivery Manager. Descrierea succesului in IT s-ar traduce simplist prin livrarea proiectelor la timp, insa in spate sunt luni de munca, cercetare, sedinte, brainstorming uri, astfel ca eu consider succesul atunci cand reusesti sa ai o echipa de specialisti coordonata corect care sa faca posibila orice livrare de proiect.

Succesul este atunci cand vii in fiecare zi cu drag la munca, pentru ca aici petreci mai mult timp decat acasa.
 

Femei in Afaceri  - Daca nu ai banii necesari, dar ai ideea, de unde incepi?
 

Christa De Anna - As raspunde prin prisma oamenilor care intra zilnic  in contact cu noi. Uneori clientii sunt companii deja consacrate, alteori sunt antreprenori. Provocarea mea este sa evaluez acesti antreprenori si sa oferim o fezabilitate atat pentru compania pe care o reprezint cat si pentru business-ul acestora. Devenim practic o interfata intre o idee geniala si punerea acesteia in aplicare. 


Femei in Afaceri  - Daca v-ati afla din nou la inceput de drum, ce ati face diferit?
 

Christa De Anna - M-am gandit mult ce sa raspund la aceasta intrebare, din fericire astazi sunt rezultatul tuturor deciziilor pe care le-am luat, astfel nu as schimba nimic. Dimpotriva chiar sunt recunoscatoare pentru toate experientele care m-au format.
 

Femei in Afaceri  - Cum ai descrie o zi din viata ta profesionala?
 

Christa De Anna - Ca in toate domeniile ziua si in IT incepe cu o cafea. Cel mai frumos este cand o bei inconjurat de colegii tai, la sedinta de dimineata in care fiecare discuta despre prioritatile echipei. Frumusetea in a fi Delivery Manager intr-o companie de IT este momentul in care vezi fiecare proiect de care te ocupi cum se dezvolta sub ochii tai. Satisfactia vine atunci cand le vezi implementate si stii ca ai fost acolo. Companiile de IT sunt in spatele multor proiecte de succes si da, ai un zambet de bucurie cand le vezi folosite de mii sau chiar milioane de useri.
 

Femei in Afaceri  - Sunteti membra Femei in Afaceri, cum v-a ajutat organizatia si de ce este important sa faceti parte din aceasta comunitate?
 

Christa De Anna - Organizatia Femei in Afaceri este o comunitate in continua evolutie si prin apartenenta la ea am beneficiat permanent de un schimb de experiente cu femei de succes in afaceri.