Conecteaza-te la comunitatea Femei in Afaceri!
Madalina ULMEANU
Compania: Natural Paris
Domeniu activitate: Sales/Vanzari/Comert
Adresa corespondenta: 0, Bucuresti, Romania

Prezent inca din 2006 pe piata romaneasca, Natural Paris este unul din actorii importanti din sectorul de comercializare si distributie de cosmetice BIO  made in France care va propune produse de inalta calitate si tehnicitate ce respecta sanatatea si mediul inconjurator.
 


Va oferim o gama foarte larga de produse realizate prin procedee si cu materii prime riguros selectionate si certificate de catre organisme oficiale.
 


Suntem unic distribuitor pe Romania pentru brandurile:  • FLORAME- producator de cosmetice BIO pe baza de uleiuri esentiale si pionier in fabricarea uleiurilor esentiale 100% pure, cu o traditie si un savoir-faire in FRANTA de peste 20 de ani

  • COULEUR CARAMEL- specialist in make-up BIO si natural, brand inovator care propune produse si formule noi in culori fabuloase realizate din pigmenti de plante. Este actualmente cel mai complex brand de make-up BIO: 500 de referinte, ceea ce este imortant pentru un brand organic. In fiecare sezon vine cu colectii « one shot » in editii limitate inspirate din ultimele tendinte de beauty si fashion.


 


Scopul si ambitia noastra sunt sa traim intr-o lume mai frumoasa si mai curata, sa permitem oamenilor sa devina actori responsabili ai consumului lor!


 


www.naturalparis.ro


 

VREI SA CONTACTEZI ACEASTA MEMBRA?
TE INVITAM SA COMPLETEZI FORMULARUL DE CONTACT.