Workshop gratuit organizat pentru companiile care își digitalizează activitatea

Workshop gratuit organizat pentru companiile care își digitalizează activitatea
Cluj IT, sprijin pentru IMM-urile românești | Workshop gratuit organizat pentru companiile care își digitalizează activitatea

Companiile mici și mijlocii din România își pot digitaliza procesele de achiziții cu ajutorul experților Cluj IT;
Cluj IT, cel mai reprezentativ cluster de profil din România, mai are în pregătire alte 5 workshop-uri și 2 conferințe dedicate transformării digitale a companiilor.

Cluj IT aduce vești bune pentru companiile care doresc să își digitalizeze activitatea, sprijinindu-le prin cursuri și workshop-uri gratuite. În acest sens, în 23 și 24 martie, in intervalul 14:00 -18:00, clusterul organizează un workshop dedicat acelor companii românești interesate să își digitalizeze procesele, cu focus, de această dată, pe direcția optimizării procedurilor de achiziție.

Pe parcursul celor 8 ore - sub îndrumarea lui Daniel Homorodean, antreprenor în industria IT de peste 20 de ani și expert care derulează proiecte de implementare, consultanță și training la nivel internațional - vor avea loc mai multe activități practice de explorare a digitalizării achizițiilor la nivel de firmă.

Workshop-ul este ideal pentru companiile care caută metode și instrumente practice pentru implementarea achizițiilor eficiente, îmbunătățirea relației cu furnizorii, optimizarea gestiunii facturilor, planificarea și execuția plăților și, nu în ultimul rând, condițiile optime necesare pentru achiziția de produse și servicii IT.

Participarea este gratuită pentru angajații oricărei companii mici sau mijlocii, indiferent de regiunea geografică în care activează.

Este în avantajul companiilor care activează, spre exemplu, în sectoare precum turism și ecoturism, textile și pielărit, procesarea lemnului și de mobilă, industrii creative, industria auto și componente, IT&C, procesarea alimentelor și a băuturilor, sănătate și produse farmaceutice, energie și management de mediu, bioeconomie (agricultură, silvicultură, pescuit și acvacultură), bioinformatică și biotehnologii, constructii, fabricarea materialelor de construcții, distribuție și activități profesionale, științifice și tehnice, să-și rezerve chiar astăzi locul în cadrul workshop-ului.

Înscrierile sunt deschise până pe data de 17 martie, prin formularul dedicat.
 
Ce beneficii directe aduce digitalizarea achizițiilor la nivel de companie?

Prin participarea la activitățile workshop-ului, delegații companiilor vor avea ocazia de a descoperi și iniția activități prin care firmele lor pot:
Planifica mai bine achizițiile pentru a cumpăra ce trebuie, când trebuie, la prețul optim și calitatea corespunzătoare, de la cei mai buni furnizori, pentru eficiență maximă;
Vor ști cum să evalueze optim ofertele primite de la furnizori pentru proiecte complexe, cum ar fi produsele și serviciile care sprijină transformarea digitală;
Vor ști cum să-și crească șansele de succes atunci cand participa ca ofertant la licitații publice sau private;
Vor afla cum pot folosi instrumente informatice specializate în derularea achizițiilor și gestiunea contractelor de furnizare;
Vor afla cum pot câștiga bani și timp folosind facturarea electronică, dar și instrumente informatice dedicate.

Sprijinul oferit de Cluj IT pentru transformarea digitală a firmelor eligibile cuprinde servicii precum:
Auditare gratuită a nivelului de maturitate digitală;
Recomandări privind pașii necesari pentru eficientizarea transformării digitale în organizație;
Definire și implementare de programe de învățare la locul de muncă folosind instrumente digitale.

Pentru a beneficia de măsurile de sprijin în mod gratuit, companiile sunt invitate să contacteze experții Cluj IT pe adresa digitalizare [@] clujit.ro
_____

Despre Cluj IT


Cu peste 80 de companii membre, 12 Universități din toată țara și două Institute de Cercetare ale Academiei Româna, Cluj IT Cluster este cea mai veche și reprezentativă asociație de profil din țară.

De peste 10 ani Cluj IT oferă sprijin companiilor mici și mijlocii din România pentru dezvoltarea lor strategică. Scopul clusterului pentru anul 2023 este de a ajuta companiile românești să înceapă procese de transformare digitală bazate pe nevoi reale, menite să crească valoarea companiei, să asigure o dezvoltare sustenabilă și să își mențină competitivitatea în piață.

Înregistrări la workshop:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfYcLWLJH-DlWMrldtt3ZYKngl0c6yzdXJXocfOl1CObsYBdg/viewform

Mai multe detalii despre workshop: https://www.clujit.ro/workshop-digitalizarea-achizitiilor-optimizarea-si-informatizarea-gestiunii-facturilor-si-platilor/?_gl=1*vj0zc5*_ga*MTM1ODc2NTYzOS4xNjc3Njc3NzAz*_up*MQ..

_______
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!