Copii, va invitam la cursuri de robotica!

Copii, va invitam la cursuri de robotica!
În acestă perioadă de plină expansiune științifică și tehnologică, conștientizăm și mai mult importanța tehnologiei în viața noastră dar și în educația copiilor. Încercăm să privim aceste momente provocatoare ca pe o oportunitate de a înțelege că lucrurile se pot face şi diferit și să căutam cele mai potrivite soluții care, nu numai că pot completa educația copiilor, dar care îi pot pregăti cu adevarat pentru o lume în care tehnologia, știința și inovația sunt o necesitate. Învățarea experiențială, prin joc și observare directă, mai ales prin activități care sunt o pasiune pentru copii, cum ar fi jocurile pe calculator sau construcțiile cu piese LEGO® , este nu doar mai ușoară, dar și distractivă. Cursurile noastre sunt concepute pe categorii de vârstă specifice, astfel încât să ofere o experiență educațională inedită, inovativă și distractivă.


ATELIERUL DE INTRODUCERE ÎN ROBOTICĂ WEDO® - încurajează invăţarea prin joaca prin construirea de modele distractive cu motoare şi senzori. Acestea sunt apoi conectate la calculator pentru a le programa diferite comportamente, folosind un limbaj de programare vizual, de tipul drag and drop. Modelul va efectua comportamentele programate, spre bucuria şi veselia copiilor. Copiii au ocazia să înţeleagă cum funcţionează roboţii şi cum putem influenţa comportamentul lor prin programele create. Dezvoltă gândirea logică, creativitatea, atenţia la detalii, dorinţa de a experimenta lucruri noi. Se recomandă copiilor de 6 – 7 ani.
Copiii au nevoie să acumuleze cunoştinţe noi și pot fi introduși în tainele tehnologiei prin activități educative distractive, care să încurajeze învățarea experiențială.
Cursul conţine în total 8 ateliere, cu durata de 90 minute fiecare.
Data de începere: sâmbătă, 14 ianuarie, ora 10:30 - 12:00
Număr maxim de 10 copii in grupă, copiii vor lucra individual
Preţ modul - 650 lei/copil (8 şedinţe)
Locaţia: Sos. Kiseleff nr. 49 (în apropiere de Arcul de Triumf)


ATELIERUL DE INTRODUCERE ÎN ROBOTICĂ WEDO 2.0®oferă oportunitatea de a introduce şi aprofunda elementele de programare în rândul copiilor de 7 – 9 ani. Încurajează învăţarea prin joacă prin construirea de modele LEGO®  mai complexe cu motoare şi senzori. Acestea sunt apoi programate cu ajutorul soft-ului interactiv să execute diverse mişcări şi sarcini, iar hub-ul inteligent pe care se descarcă programale prin Bluetooth face ca modelul să se mişte complet independent. Copiii sunt motivaţi să rezolve provocări ştiinţifice din viaţa reală prin însuşirea unor noţiuni de inginerie, ştiinţă, tehnologie şi în acelaşi timp să însuşească noţiuni de programare de bază prin experiente practice.
Data de începere: sâmbătă, 14 ianuarie ora 12:30 - 14:00
Număr maxim de 10 copii in grupă, copiii vor lucra individual
Preţ modul - 650 lei/copil (8 şedinţe)
Locaţia: Şos. Kiseleff nr. 49 (în apropiere de Arcul de Triumf)
Notă: pentru aceste cursuri de robotică LEGO® oferim a 9-a şedinţă gratuită pentru copiii care vor lipsi pe parcursul celor 8 şedinţe programate. CURSUL DE PROGRAMARE ŞI ROBOTICĂ VIRTUALĂ CODERZ®
Cu ajutorul platformei de programare CoderZ® îi invaţăm pe copii să devină programatori calificaţi prin inţelegerea principiilor de programare, de la nivel de începători până la avansaţi prin programarea roboţilor virtuali, printr-o abordare multidisciplinară: programare, robotică, STEM.
Deoarece programarea poate fi gamificată, copiii de la vârste fragede pot începe să învețe cum să scrie coduri folosind interfețe de codare vizuale. Copiii vor învăța despre roboţi, navigare, senzori și unităţi inteligente, în timp ce vor fi introduși în componente de programare precum comenzi, variabile, logică condițională, bucle, blocuri inteligente și multe altele pe categorii de vârste specifice.


De ce CoderZ®:
- concept internaţional inovativ de educaţie tehnologică pentru copii, câştigătoare a numeroase premii nternaţionale în domeniul educaţiei STEM
- o metodă simplă, interactivă si distractivă de a însuşi noţiunile de programare prin misiuni gamificate şi simulări cu roboţi 3D
- abordare interdisciplinară: programare, robotică, STEM.
- limbaj de programare tip block, uşor de reţinut   - înţelegerea modului de funcţionare al roboţilor si al inteligenţei artificiale
- incluzivă, încurajează participarea fetelor la activităţile STEM, deschizându-le noi perspective de carieră
- feedback imediat si evaluare individuală
- dezvoltă abilităţi esenţiale secolului în care trăim (gândire critică, rezolvarea creativă a problemelor, time management, colaborare)
- acces permanent la platforma de programare online CoderZ® pe perioada cursului
Cursurile constau in 3 module a câte 8 şedinţe de 90 minute fiecare.


CURSUL CODERZ® ADVENTURE
Este un curs distractiv de a învăţa programarea care îi introduce pe elevi în lumea fascinantă a roboticii, programării si STEM printr-o călătorie și aventuri interesante în lumea CoderZ. Copiii vor învăța cum să programeze un robot virtual pentru a naviga în Insula Îngheţată CoderZ , Orașul Pierdut, Oraşul Dulciurilor și alte locații interesante, în timp ce vor exersa cunoştinţe de matematica de bază, geometrie și multe altele.Cursul CoderZ Adventure îi ajuta pe elevi să însuşească elementele de bază ale codificării și roboticii, precum şi cunoştinţe STEM printr-o abordare interdisciplinară. Recomandat copiilor de 7-8 ani.
Data de începere: sâmbătă, 14 ianuarie ora 10:30 - 12:00
Preţ modul - 650 lei/copil (8 şedinţe)
Locaţia: Şos. Kiseleff nr. 49 (în apropiere de Arcul de Triumf)


CURSUL CODERZ® CODE FARM
Este un curs distractiv de a învăţa programarea care îi introduce pe elevi în lumea fascinantă a roboticii, programării şi a noţiunilor STEM printr-o călătorie și aventuri interesante în lumea CoderZ. Elevii vor învăţa să programeze un robot cu funcţii de navigare, senzori și multe altele, în timp ce vor fi introduși în componente de programare precum comenzi de mişcare, logică condițională, bucle de repetare, blocuri inteligente și multe altele. Prin acest curs elevii vor învăța cum să programeze roboți virtuali 3D cu input şi output, prin simulări prin experienţe din viaţa reală și misiuni gamificate, într-un mod distratctiv, inedit şi interactiv. Recomandat copiilor de 8-9 ani
Data de începere: sâmbătă, 14 ianuarie ora 12:30 - 14:00
Preţ modul - 650 lei/copil (8 şedinţe)
Locaţia: Şos. Kiseleff nr. 49 (în apropiere de Arcul de Triumf)

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!