Trei antreprenori lansează un program rapid de Executive MBA în București

Trei antreprenori lansează un program rapid de Executive MBA în București

Beyond Business School se lansează cu un program de Executive Master in Business Administration (EMBA)
Cursurile vor avea loc vineri seara, sâmbătă și duminică dimineața
Prima cohortă de EMBA va dura 10 weekenduri, din ianuarie până în martie 2024
Studenții vor putea alege între trei specializări: dezvoltarea afacerilor, sustenabilitate sau transformare digitală
Peste 90% din cursuri vor fi susținute de antreprenori și directori executivi de companii
EMBA costă 3.000 de euro pentru înscrierile early-bird
Fondatorii plănuiesc, de asemenea, să lanseze în septembrie 2025 un program post-Bacalaureat de trei ani (Bachelor of Business Administration) și să se extindă în Europa de Sud-Est în 2026

Antreprenorul în serie Grégoire Vigroux, creatoarea de comunități și antreprenoarea Andra Ghibuțiu, împreună cu profesorul adjunct și fost director general Nicolas Boitout, lansează școala de afaceri Beyond Business School. Peste 90% din cursuri vor fi predate de antreprenori și directori executivi de companii, iar programul de EMBA costă 3.000 de euro pentru înscrierile early-bird.

Programul inaugural de EMBA constă în 120 de ore care se derulează de-a lungul a zece weekenduri. Prima cohortă se va desfășura între 12 ianuarie - 31 martie 2024. Vor urma două cohorte similare în 2024: aprilie - iunie și, respectiv, septembrie-decembrie.

Cursurile vor avea 40 de speakeri, 90% dintre aceștia fiind antreprenori și lideri de companii. CEO Talks - întâlnirile în cadrul cărora antreprenorii și liderii de companii vor vorbi despre experiența lor, iar cursanții vor avea posibilitatea de a le adresa întrebări - vor avea loc vineri seara. Masterclass-urile și cursurile vor avea loc sâmbăta și duminica dimineața.

Studenții vor putea alege între trei specializări

Toți studenții vor urma un set comun de module de management general, care reprezintă 60 de ore. Acesta acoperă subiecte precum crearea de echipe, public speaking, corporate finance, precum și România în contextul businessului global.

De asemenea, fiecare student va alege între trei specializări care reprezintă 30 de ore suplimentare: leadership & business development, leadership & afaceri sustenabile și leadership & transformare digitală.

Totodată, vor exista 20 de ore de cursuri online, în parteneriat cu școli de afaceri din Europa de Vest, care vor oferi studenților două certificate internaționale.

Ultimele 10 ore vor fi dedicate unui proiect antreprenorial care va permite studenților să își prezinte cunoștințele dobândite pe parcursul programului academic și să le aplice unor situații reale de business.

"Mi-am dorit să lansez o școală de afaceri încă de când am devenit antreprenor în România, în 2007. Cred că în țara noastră sunt oameni foarte talentați în domeniul tehnologic, dar nu suficienți lideri de afaceri cu o mentalitate antreprenorială. Programul nostru EMBA a fost conceput pentru a construi o nouă generație de lideri de afaceri în România și o rețea puternică și influentă de absolvenți, numită "beyonders". Pentru a le permite studenților noștri să devină lideri, ne-am selectat profesorii din rândul celor mai buni antreprenori și directori executivi de companii  din România și nu numai", a declarat Grégoire Vigroux, cofondator Beyond Business School.

Extindere în Bulgaria, Grecia, Ungaria și Moldova începând cu 2026

Cei care doresc să aplice pentru programul EMBA al Beyond Business School trebuie să aibă o diplomă de licență și să fie antreprenori, sau să lucreze într-o companie, într-un rol de middle management sau de management.

Fondatorii Beyond Business School estimează că primul grup de EMBA va avea 40 de studenți, aceștia urmând să fie împărțiți în mod egal între modulele de dezvoltare a afacerilor, sustenabilitate și transformare digitală.

În paralel cu cele trei cohorte de EMBA care se vor desfășura pe parcursul anului, fondatorii intenționează să lanseze în septembrie 2025 un program post-Bacalaureat de trei ani (BBA - Bachelor of Business Administration) și să se extindă în regiune (în principal în Bulgaria, Grecia, Ungaria și Moldova) începând cu 2026.


Despre Beyond Business School

Ambiția Beyond Business School este de a crea noua generație de lideri de business din România. Programul EMBA a fost conceput pentru a susține antreprenorii și managerii ambițioși să-și dezvolte cariera.

Beyond Business School s-a lansat în septembrie 2023, cofondatori fiind antreprenorul în serie Grégoire Vigroux, alături de antreprenoarea și creatoarea de comunități Andra Ghibuțiu și profesorul adjunct și fostul director general Nicolas Boitout.

Programul EMBA de tip fast-track durează 10 weekenduri. Prima cohortă începe pe 12 ianuarie 2024 și se încheie pe 31 martie 2024. Vor urma două cohorte similare în 2024: aprilie - iunie și, respectiv, septembrie- decembrie.

În paralel cu cele trei cohorte de EMBA care se vor desfășura anual, fondatorii intenționează să lanseze în septembrie 2025 un program post-Bacalaureat de trei ani (BBA - Bachelor of Business Administration) și să se extindă în regiune (în principal în Bulgaria, Grecia, Ungaria și Moldova) începând cu 2026.

Beyond Business School este mai mult decât o școală de management. A fost construită pentru a deveni o comunitate puternică și influentă de absolvenți: the beyonders. Motto-ul școlii de afaceri este: ”Work hard. Network harder”.

Mai multe despre Beyond Business School sunt disponibile pe https://beyond-business-school.com/

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!