Sweeteria, laboratorul alchimistului modern

Sweeteria, laboratorul alchimistului modern

Sweeteria este primul laborator din Romania care produce dulciuri pe baza de indulcitori naturali de cea mai buna calitate, pentru toti cei care pun sanatatea proprie si a familiei in topul prioritatilor.

Ca in orice poveste de succes, am pornit de la un vis si am dorit sa-l transformam in realitate: visul de a ne putea bucura de gustul adevarat al dulciurilor de calitate, dupa formule naturale, fara a face rabat de la calitatea ingredientelor.
 Astfel, Sweeteria a devenit laboratorul alchimistului modern, in care vei gasi produsele preferate in forme inedite, lucrate manual, cu migala si atentie pentru detaliu, in serie limitata, ceea ce asigura un flux continuu al procesului si, implicit, o prospetime permanenta a acestora.

Iti oferim o gama larga de produse, gandite pentru nevoile de peste zi ale intregii familii, de la mic dejunuri bogate in fibre, nutrienti si vitamine, pana la gustari rapide si delicioase, de la tartinabile variate, din ingrediente 100% naturale, pana la dulciuri gata pregatite sa iti umple buzunarul si sa te insoteasca la drum, de la deserturi, prajituri si torturi gata preparate, pana la produse ce pot deveni ingrediente in propriile tale deserturi.

 Noutatea sezonului o reprezinta chiar proiectul nostru de suflet: asteptand aniversarea a 6 ani Sweeteria, am lansat prima gama de praline artizanale #farazahar #fabricatinRomania.
Alaturi ne-a fost Vlad Niculescu, ciocolatier Boem Atelier, cu experienta lui din ultimii ani in ciocolateriile din Paris si Bruges, Belgia.

Cele doua cutii cu bijuterii din ciocolata sunt configurate astfel:
 * Cutia neagra: ciocolata amaruie vegana cu umpluturi din Greentella (crema de ciocolata fara zahar Sweeteria), alune coapte, jeleu de sfecla rosie, pudra si bucati de lamaie liofilizata. Pictura pralinelor este realizata cu unt de cacao si pudre de fruct, legume liofilizate si condimente: sfecla, matcha, turmeric.

 *Cutia alba: ciocolata alba si cu lapte cu umpluturi din Greentella, jeleuri de zmeura, capsuni, mango, fructul pasiunii - una dintre ele contine si un strop de rom. Pictura pralinelor este realizata cu unt de cacao si pudra de zmeura liofilizata, turmeric, sofran si carbune vegetal.

Le gasiti pe http://www.sweeteria.com.ro. Va invitam sa ne urmariti pe Facebook si Instagram.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!