Stela Carpacian, vicepresedinte executiv al Transilvania Investments

Stela Carpacian, vicepresedinte executiv al Transilvania Investments

Stela Corpacian este noul vicepreședinte executiv al Transilvania Investments, completând,  alături de Radu Roșca – președinte executiv și Theo-Dorian Buftea – vicepreședinte executiv, echipa Directoratului fondului de investiții. Preluarea mandatului de către Stela Corpacian, valabil până în 20.04.2024, vine în urma autorizării primite din partea Autorității de Supraveghere Financiară.
Transilvania Investments își întărește, astfel, echipa ce are ca principală misiune implementarea noii strategii de business. Fondul de investiții și-a propus maximizarea randamentelor investitorilor săi, prin urmărirea a 5 direcții strategice în portofoliul său, structurate pe principalele domenii în care fondul are expuneri.

Noul vicepreședinte al Transilvania Investments are o experiență de peste 20 de ani în domeniul financiar, timp în care a ocupat poziții de management în companii din domenii precum energie, telecom, agroindustrial și audit. Stela Corpacian este licențiată a Academiei de Studii Economice de la Chișinău, deține un EMBA obținut la WU Executive Academy și este membru ACCA.
Ca membru în echipa Directoratului, Stela Corpacian va coordona inițiativele fondului în domenii cum ar fi digitalizarea, identificarea de noi oportunități de investiții sau proiectele de optimizare a celor existente și va avea în coordonare directă departamentele Administrare Portofoliu, Financiar, IT și Administrativ.

„Sunt onorată să mă alătur echipei Transilvania Investments împreună cu care vom contiua procesul de implementare a celor mai bune practici în vederea creșterii eficienței operaționale și calității portofoliului administrat.”, spune Stela Corpacian.
Transilvania Investments a înregistrat, în ultimele 12 luni, o evoluție constant pozitivă pe principalele linii de raportare financiară, cu un profit în creștere cu 18% pentru semestrul I 2022. Această evoluție vine în paralel cu lansarea unor proiecte cheie pentru companiile din portofoliu, investiții cu impact economic și social pe termen lung.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!