SeedBlink lansează Open Day Bucharest

SeedBlink lansează Open Day Bucharest
SeedBlink lansează Open Day Bucharest, o serie de evenimente prin care antreprenorii se pot întâlni one-to-one cu echipa de investiții a companiei pentru a discuta despre finanțare și equity management

SeedBlink, platforma de finanțare și equity management pentru start-upurile europene, lansează Open Day, o serie de evenimente bi-anuale prin care antreprenorii se pot întâlni one-to-one cu echipa de investiții a companiei. Primul eveniment are loc miercuri, 18 octombrie, iar fondatorii pot vorbi despre equity management și cum își pot structura rundele de finanțare pentru scalarea businessului pe termen lung cu Ionuț Pătrăhău - Managing Partner SeedBlink, Mircea Ghiță - Country Director SeedBlink în România și Gabriela Dia - Investment Associate.

Open Day Bucharest este dedicat fondatorilor care vor să atragă finanțări de la pre-seed la Series B și care au ambiția de a se dezvolte internațional. SeedBlink oferă în prezent trei categorii de oportunități de investiție, fiecare adresându-se unor nevoi specifice ale start-upurilor și investitorilor, cu o valoare a investiției care variază între 100.000 și 2.000.000 euro. Pot aplica start-upuri tech care adresează orice industrie. Cei care își doresc să participe se pot înscrie aici.

“Credem în puterea ideilor inovatoare, a determinării și a unei strategii de finanțare înțelept structurate. Prin această serie de evenimente ne dorim să identificăm fondatorii care plănuiesc în viitorul apropiat să atragă o nouă rundă de finanțare și astfel să fim parte din povestea următoarei generații de antreprenori vizionari din domeniul tehnologiei", spune Mircea Ghiță, Country Director SeedBlink în România.

Ionuț Pătrăhău este Business Development & Managing Partner la SeedBlink și unul dintre cofondatorii SeedBlink. Alături de el va fi Mircea Ghiță, Country Director SeedBlink în România, acesta fiind responsabil de descoperirea de start-upuri tehnologice promițătoare și de menținerea unei relații puternice cu fondurile de venture capital partenere ale SeedBlink la nivel național. Celor doi se alătură Gabriela Dia, noul Investment Associate din echipa SeedBlink, cu experiență în evaluare, economie și modelare financiară.

Seria de evenimente Open Day face parte dintr-o succesiune de proiecte prin care SeedBlink își doreste să susțină antreprenorii de tehnologie din Europa. Printre aceste initiațive se numara Nimity, o soluție de equity management pentru companii și investitorii lor privați, raportul Fundraising Lessons Learned from +100 Rounds Raised on SeedBlink prin care fondatorii află recomandări și bune practici prin care pot atrage investiții și Tech Investors Academy - un program care vizează dezvoltarea cunoștințelor despre investițiile în start-upuri.

SeedBlink a co-investit în peste 100 de start-upuri tehnologice din peste 15 țări prin rețeaua de peste 75.000 de investitori (business angels, VC și parteneri strategici) din 92 de țări, conform raportului. Astfel, compania a mobilizat 250 de milioane de euro pentru start-upuri tehnologice.

***


Despre SeedBlink 

SeedBlink este o platformă de equity management și de startup investment specializată în tehnologie, care permite startup-urilor europene și acționarilor acestora să acceseze, să gestioneze și să tranzacționeze capitaluri proprii alături de investitori instituționali consacrați.

SeedBlink Crowd SA este înscrisă la Registrul Autorității de Supraveghere Financiară cu nr. PJR28FSFPR/400001 începând cu data de 03.11.2022 cu un pașaport UE, conform registrului furnizorilor de servicii de crowdfunding al Autorității Europene pentru Valori Mobiliare și Piețe (ESMA). 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!