Primul summit de sustenabilitate din România

Primul summit de sustenabilitate din România
Biz organizează primul summit de sustenabilitate din România: Biz Sustainability Summit. Sub motto-ul „BE THE CHANGE”, acesta debuteaza luni, 22 mai, de la ora 10:00, la Grand Hotel Bucharest.
Biz Sustainability Summit va aduce în fata publicului sesiuni inspiraționale, dar și prezentări aplicate ale unor strategii care funcționează. Invitați din toată țara, dar și din străinătate, vor discuta aplicat despre cum deciziile de acum pot modela viitorul  într-o direcție corectă.
Brandurile și companiile sustenabile formează o comunitate de lideri inspirați care stimulează inovația în mediile de business din care fac parte, pentru a oferi noi valori și perspective.
Astăzi, a face lucruri punctuale în domeniul sustenabilității nu mai este suficient. Importantă este gândirea strategică pe termen lung, iar asta înseamnă ca toți cei implicați să asculte cu adevărat problemele societății.

La Summit se va vorbi despre sustenabilitate dintr-o nevoie concretă, dar și grijă pentru viitor. Implicarea fiecăruia face diferența, de aceea, pe 22 mai,  antreprenorii, liderii de business, reprezentanții din ONG-uri, activiștii, specialiștii din domeniile conexe și pe toți cei interesați să participe la construirea unui viitor mai bun sunt invitati să găsească căile concrete prin care pot face asta.
“Spunem Be the change, pentru că Biz Sustainability Summit  este despre ceea ce putem face fiecare dintre noi și despre a învăța cum putem să facem mai bine împreună! Dincolo de informațiile valoroase oferite de speakerii cu o experiență bogată și rezultate incontestabile pe piața locală, regional sau globală, evenimentul este și o ocazie extraordinară de networking”, declară Marta Ușurelu, owner Biz.
Înscrierile sunt deschise pentru participarea la primul summit de sustenabilitate din România, iar înregistrarea participanților se poate face online.
Între speakerii confirmați se numără:
· Lorand Arpad Fulop, Secretar de Stat, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor
· Paula Herlo, România Te iubesc
· Flavia Popa, Secretar General, BRD Groupe Societe Generale
· George Moroianu, Co-Owner, Flip.ro
· Alice Nichita, Corporate Affairs & Sustainability Director, Coca-Cola HBC Romania
· Alina Greavu, Creator de conținut, jurnalist și activist, Aluziva
· Roxana Puia, Marketing Director Environ
· Stelian Matei, Consilier Superior, Departament Dezvoltare Durabilă
· Pablo Vidarte, CEO & Founder, Bioo
· Loredana Hatinger, Mantia (Mercury360)
· Mihaela Bourceanu – Integration Director Mercury360
· Laura Ciocoiu, Country Manager, SESDERMA
· Zoli Toth, Muzician și Activist
· Mona Nicolici, Sustainability Consultant & Activist
· Amalia Enache, Prezentator Știrile PRO TV
· Dennis Debie, Founder & CEO, The Climate Change Company
· Alina Ștefan - Business Adviser, e-Mobility Rentals
· Raluca Fiser, Președinte, Green Revolution Association
· Teodora Mărăcineanu, Head of Marketing, Electrolux România
· Răzvan Raduţ, Country Sales Manager, Air France & KLM în România
· Raluca Simiuc, Cofondatoare, OTOTO
· Daniela Dobre, CEO, Green Environment Support
· Alex Dascălu, Co-Founder, Charger+
· Ecaterina Colasîz, Designer, KATERINI
· Andreea Sandu, Founder, Galateca

Programul complet Biz Sustainability Summit este disponibil pe site-ul dedicat https://bizsustainabilitysummit.ro, iar înscrierile pentru participarea la primul summit de sustenabilitate din România, de pe 22 mai, de la Grand Hotel Bucharest, se pot face online.
Evenimentul va fi prezentat de Toader Păun și va fi disponibil sub forma unor rezumate text și video și pe platformele online Biz.
Leading partner: LIDL România
Partners: BRD
 Groupe Societe Generale, Flip.ro, REHAU, SECOM, Coca-Cola HBC, ENVIRON, Mantia, Abund Berry

Logistic partner: Curiera
Mobility partner: E-Mobility Rentals
Supported by: OVN, Hosterion, mediaTRUST

 

Despre Biz Agency


Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și  Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.
Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.
Biz Market View: Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.
Biz Events: Divizia organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.
Revista Biz: Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.
Biz Storymakers: Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.
Mai multe informații sunt disponibile pe www.revistabiz.ro.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!