Mihai Drăghici este noul Partener al EY România în cadrul departamentului de Consultanţă

Mihai Drăghici este noul Partener al EY România în cadrul departamentului de Consultanţă
Mihai Drăghici preia, începând cu luna iulie 2023, poziția de Partener al EY România în cadrul departamentului de Consultanță. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul consultanței în afaceri în cadrul EY România, Mihai este specializat în definirea și implementarea programelor strategice pentru companii din sectorul energetic local și internațional.

Mihai conduce sectorul de energie în cadrul EY România și în Europa de Sud-Est. Principalele arii de expertiză includ definirea strategiei, îmbunătățirea operațiunilor, redefinirea modelului operațional, și transformarea vânzărilor.

Cristian Cârstoiu, EY România Digital Enablement and Chief Innovation Officer: „Promovarea lui Mihai Drăghici ca Partener în cadrul departamentului de Consultanță de business este o urmare normală a unei performanțe consistente și de înalt nivel în domeniul consultanței în sectorul energetic. Mihai a dovedit viziune în a dezvolta servicii relevante pentru acest sector cheie, determinare în a crea o echipă valoroasă și cu abilități complementare, meticulozitate în livrarea serviciilor la o calitate recunoscută și integritate în relațiile profesionale, câștigând astfel încrederea clienților. Sunt convins că Mihai va continua un parcurs de succes în cadrul EY România, va continua extinderea paletei de servicii și va contribui la consolidarea poziţiei de piaţă a EY în acest sector.”

„Sectorul energetic din România reprezintă unul dintre pilonii cheie ai economiei naționale, având o importanță strategică și un potențial semnificativ. Transformarea acestui sector nu este doar o necesitate, ci și o oportunitate valoroasă de a contribui activ la modelarea unui viitor mai sustenabil pentru generațiile următoare. Prin definirea și implementarea programelor strategice în parteneriat cu clienții noștri, suntem în măsură să generăm schimbări semnificative în întreaga industrie. Încrederea clienților, calitatea serviciilor și echipele excepționale sunt pilonii pe care construim succesul programelor noastre. Suntem mândri să fim parte din această transformare și să contribuim la un viitor mai bun pentru întreaga industrie și pentru comunitățile noastre”, a declarat Mihai Drăghici.

Mihai Drăghici a absolvit programul de Doctorat în Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice din București și este certificat în Finanțe, Contabilitate și Afaceri de către Institutul Contabililor Autorizați din Anglia și Țara Galilor (ICAEW). Mihai este un vorbitor frecvent la unele dintre cele mai importante evenimente din domeniul energetic din România și a publicat mai multe articole despre provocările și oportunitățile din sectorul energetic.


 


Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 365.399 de angajați în peste 700 de birouri în 150 de țări și venituri de aproximativ 45,4 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2022. Rețeaua lor este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia îi ajută să le ofere clienților servicii prin care să beneficieze de oportunitățile din întreaga lume.
Prezentă în România din anul 1992, EY este liderul de pe piața serviciilor profesionale. Cei peste 900 de angajați din România și Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistență fiscală, juridică, strategie și tranzacții, consultanță către companii multinaționale și locale. Avem birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Chișinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenorialului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an, în luna iunie, la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!