Meet the WOMAN! cu Dr. Anca Vereanu, Medic primar stomatologie si owner Clinica Dr. Vereanu, 28 februarie 2023

Meet the WOMAN! cu Dr. Anca Vereanu, Medic primar stomatologie si owner Clinica Dr. Vereanu, 28 februarie 2023

FEMEI IN AFACERI te invita in luna februarie la o noua editie a evenimentului Meet the WOMAN!, avand-o ca invitata in calitate de speaker pe DR. ANCA VEREANU, Medic primar stomatologie generala si owner Clinica Dr. Vereanu. Tema evenimentului va fi „Ingredientele unei cariere de succes. Despre alegeri, provocari si compromisuri.”

Meet the WOMAN! este un eveniment de business networking ce a luat nastere in 2009 in Bucuresti si se adreseaza atât antreprenoarelor, cât si femeilor care lucreaza in companii si sunt specialiste intr-un domeniu de activitate. Este un eveniment inspirational marca FEMEI IN AFACERI care te ajuta in dezvoltarea ta profesionala, te inspira si te pune in contact cu femei din mediul de afaceri romanesc. 


„Fiecare dintre noi ar trebui sa aiba in prim plan dezvoltarea continua daca ne dorim un parcurs profesional de succes si nu numai. Trebuie sa invatam continuu, sa imbratisam provocarile, sa ne consolidam o reputatie. Impreuna cu Dr. Anca Vereanu vom afla care sunt ingredintele unei cariere de succes, vom vorbi despre alegeri, provocari si compromisuri atat in viata profesionala, cat si in cea personala”, a declarat Alice Botnarenco, antreprenoare, fondatoarea FEMEI IN AFACERI si creatoarea brandului ALISIA ENCO.

Despre Dr. ANCA VEREANU DDS, PhD

Experienta clinica de 26 ani a dr. Anca Vereanu a inceput in anul 1996 ca asistent universitar la Catedra de Implantologie Orala a Facultatii de Medicina Dentara. UMF Carol Davila din cadrul Spitalului Militar Bucuresti. A urmat o perioada in care a imbinat activitatea specifica de predare a lucrarilor practice studentilor din anul VI cu cea de medic stomatology in Spitalul Militar, oportunitate care a contribuit mult la experienta dobandita si la decizia de a face a doua specialitate, cea de chirurgie dento-alveolara. A urmat un master in Implantologie Orala apoi Doctoratul in Stiinte Medicale in specializarea ORL sub conducerea Prof. Codrut Sarafoleanu, Spitalul Sf. Maria, Bucuresti.

Din 2003 deschide primul ei cabinet privat de stomatologie urmand ca in 2010 sa fondeze Clinica Dr. Vereanu. Activitatea didactica la Catedra de Implantologie orala s-a incheiat in anul 2016 dupa o perioada de 2- de ani de colaborare frumoasa cu Facultatea de Medicina Dentara si o relatie cu totul speciala cu studentii.

In 2019 a urmat extinderea clinicii si in 2022 a finalizat un proiect de suflet mai vechi-Dental Training-Centru de formare si supraspecializare pentru doctori si asistente medicale. Un loc in care se vor forma in egala masura medicii dornici de a evolua profesional si de asemenea asistentele medicale cu competente in profilaxie si chirurgie.

- Dr. Vereanu reprezinta in Romania Organizatia mondiala de femei in stomatologie “Leading Ladies in       Dentistry” htpps://ladiesindentistry.org/anca-delia-vereanu/
- Membru in Adunarea Generala a Colegiului Medicilor Stomatologi
- Premiu 1 International Dentsply Sirona categoria Digital Workflow 2021
- Membra fondatoare Societatea de Implantologie Orala-trezorier
- Membra de onoare Societatea Romana de Protetica Dentara si Maxilo-faciala
www.clinicavereanu.ro
 
Inscrierile se fac online pe site-ul nostru www.femei-in-afaceri.ro, iar detalii suplimentare se obtin la: 0747 114 133. Locurile sunt limitate.

 


UNDE?
Evenimentul va avea loc la sediul Ernst & Young: Bucharest Tower Center, etajul 7, Bulevardul Ion Mihalache, nr. 15-17, Bucuresti 



Un eveniment marca FEMEI IN AFACERI realizat cu sprijinul Ernst & Young Romania, ALISIA ENCO, EnRose, French Revolution Eclairs si sustinut de Revista CARIERE, PSYCHOLOGIES, Transilvania Business si Revista Patronatului Roman.


















 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!