Frumusetea industriei de energie verde. Industrial Emissions Face Mist, Vattenfall.

Frumusetea industriei de energie verde. Industrial Emissions Face Mist, Vattenfall.

Cine nu a vazut-o pe Cara?
Este un model de top și o actriță a tinerei generații. Și pare a fi într-o misiune aici, împreună cu Vattenfall, companie suedeza, unul dintre cei mai mari producatori de energie din Europa.

Personal, cred cu tarie în puterea vindecatoare a apei, dar mai știu ca moleculele de vapori de apă, la rândul lor, radiaza căldură în toate direcțiile. O parte din căldură revine pe Pământ, făcând vaporii de apă o a doua sursă de căldură (în plus față de lumina soarelui) la suprafața Pământului.


Mesajul Carei este puternic: o generatie liberă de utilizarea carburantilor fosili. Și emisiile de apă care nu dăunează planetei. Da! Asta este scopul!

Nu avem informatii despre rochia ei la modă (din material durabil sau nu) sau locul în care se află locația de filmare și denumirea fabricii in cauza (ar fi frumos să știm, nu?). Este un clip genial de publicitate, spun unii, punând vechea industrie energetică într-un loc spectaculos, încă o dată acolo unde merita, pentru acțiunea corporativa. Nu as putea fi mai mult de acord cu asta.

Voi ce credeti?

Aștept cu nerăbdare să aud gândurile voastre cu privire la acest parteneriat sexy – aburos- sustenabil. Și da, daca va intrebati, Cara nu trăiește de fapt într-un turn de apă, sau pe langa țevile de evacuare vapori, sau orice va poate trece fierbinte prin în minte acum. Vizionare placuta!

https://www.youtube.com/watch?v=qWm8xYAPHA8

Despre Vattenfall
Compania este una dintre cei mai mari producători și comercianți de energie electrică și termică din Europa.
Principalele piețe sunt Suedia, Germania, Olanda, Danemarca și Marea Britanie. Grupul Vattenfall are aproximativ 20.000 de angajați.
Compania mamă, Vattenfall AB, este deținută 100% de statul suedez, iar sediul central se află în Solna, Suedia.

Ce sunt emisiile industriale
Procesele și activitățile industriale generează emisii de substanțe periculoase, cum ar fi oxidul de azot, amoniacul, mercurul și dioxidul de carbon. Aceste substanțe poluează apa, aerul și solul și dăunează sănătății umane, mediului și naturii.

Directiva privind emisiile industrial (Industrial Emissions Directive) urmărește să atingă un nivel ridicat de protecție al sănătății umane și a mediului în ansamblu prin reducerea emisiilor industriale nocive în întreaga UE.

Vezi textul directivei AICI.

Instalațiile industriale mari care desfășoară tipuri specifice de activități trebuie să utilizeze „best available technology” (BAT) pentru a reduce emisiile în aer, apă și sol. BAT înseamnă toate tehnologiile disponibile care sunt cele mai bune pentru prevenirea sau reducerea la minimum a emisiilor și a impactului asupra mediului.

Un articol scris de Corina Radu



 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!