Formele colective de sprijin în dezvoltarea afacerilor

Formele colective de sprijin în dezvoltarea afacerilor
Consiliul Patronatelor ESG din România împreună cu Revista Patronatului Român propun mediului de afaceri în cadrul evenimentului „Formele colective de sprijin în dezvoltarea afacerilor” o implicare activă în dezvoltarea patronatelor, camerelor de comerț, asociaților profesinale pentru fructificarea oportunităților și beneficiilor dezvoltate de aceste comunități de business.

Alături de partenerii evenimentului: Curtea Europeană de Arbitraj, European Mentoring and Coaching Council România, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, Camera de Comerț Româno Britanică, Camera de Comerț Belgia Luxemburg România Moldova, Camera de Comerţ şi Industrie Bilaterală România Portugalia, Asociația Firmelor Spaniole din România, Inițiativa pentru competitivitate INACO, Asociația Româna pentru Industria de Securitate, propunem mediului de afaceri un model de dezvoltare de oportunități în care beneficiile construcțiilor colective depășesc excluziunile specifice unor abordări strict concurențiale.

„Formele colective de sprijin în dezvoltarea afacerilor” este un eveniment organizat de Consiliul Patronatelor ESG din România împreună cu Revista Patronatului Român în data de 30 iunie 2023, începând cu ora 9:30, la Institutul Bancar Român, București, Str. Negru Vodă nr. 3, Intrarea C, et. 2, Sala 1.

Parteneri media: Revista Cariere, Club Antreprenor, Business Voice, NORMEDIA, FEMEI IN AFACERI.
Eveniment partener „România ești TU!”

Organizat în seria 360 professional business breakfast events, evenimentul se desfășoară pe doua secțiuni:
ü Experience sharing meeting;
ü Business networking;

Este o oportunitate relevantă atât pentru mediul de afaceri, cât și pentru organizațiile partenere de a pune în dezbatere aspecte relevante privind formele colective de colaborare și dezvoltare a afacerilor, de a identifica noi oportunități și de a stabili direcții concrete de acțiune.

Ne propunem crearea unei comunități de business dinamice, în care schimbul de experiență și de idei, sprijinul mutual să reprezinte un aport real, efectiv la dezvoltarea afacerilor.

Detalii: https://revistapatronatuluiroman.ro/formele-colective-de-sprijin-in-dezvoltarea-afacerilor/


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!