EY România a asistat Regina Maria în preluarea pachetului majoritar din Clinicile Dentare Dr. Leahu

EY România a asistat Regina Maria în preluarea pachetului majoritar din Clinicile Dentare Dr. Leahu
EY România a asistat Rețeaua de Sănătate Regina Maria în procesul de preluare a pachetului majoritar de 51% din Clinicile Dentare Dr. Leahu, lider al pieței de stomatologie, prezent în 13 orașe din țară, cu 169 de cabinete, în 19 clinici. Aceasta este cea mai mare tranzacție a anului de pe piața serviciilor medicale.

Cu investiții de peste 200 mil. EUR în ultimii ani, Regina Maria este principalul investitor în infrastructura medicală a ultimilor 30 de ani.

Echipa EY a oferit suport în tranzacţie: due diligence şi asistenţă financiară şi fiscală la redactarea contractului de vânzare-cumpărare.

„Tranzacţia este una de referinţă pentru anul 2023 pentru sectorul serviciilor medicale private în România. Este, totodată, una dintre cele mai mari tranzacţii anunţate pentru sectorul de servicii de stomatologie până în prezent. Suntem încântaţi să fi asistat Regina Maria în această achiziţie, contribuind la negocierea şi semnarea acordului de preluare a pachetului majoritar. Încă din 2016, ne-am bucurat de încrederea Regina Maria şi am oferit asistenţă în numeroase tranzacţii prin care şi-a dezvoltat reţeaua de clinici atât geografic, cât şi ca specializări medicale şi și-a consolidat poziția de lider al serviciilor medicale private în România”, spune Liliana Buşoiu, Partener Transaction Diligence, EY România.

Echipa care a acordat consultanţă din partea EY, a fost coordonată de Liliana Buşoiu şi Alexandra Bulei pentru asistenţă financiară şi de Miruna Enache și Amelia Toader pentru asistenţă fiscală.

***
Despre EY România
EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 365.399 de angajați în peste 700 de birouri în 150 de țări și venituri de aproximativ 45,4 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2022. Rețeaua noastră este integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienților servicii prin care să beneficieze de oportunitățile din întreaga lume.

Prezentă în România din anul 1992, EY furnizează, cu ajutorul celor peste 900 de angajați din România și Republica Moldova, servicii integrate de audit, asistență fiscală, juridică, strategie și tranzacții, consultanță către companii multinaționale și locale. Avem birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Chișinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenorialului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an, în luna iunie, la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!