Campionii olimpici Marius Urzică și Elisabeta Lipă vor da startul la Legal Half Marathon, pe 26 martie, în fața Tribunalului București

Campionii olimpici Marius Urzică și Elisabeta Lipă vor da startul la Legal Half Marathon, pe 26 martie, în fața Tribunalului București
Cea de-a treia ediție a Legal Half Marathon vine anul acesta cu o premieră, Campionatul Național de alergare pe șosea 10k, pentru categoriile Juniori U20, Tineret U23 și Seniori. La această ediție de Campionat Național sunt așteptați peste 100 de atleți români, legitimați la cluburile afiliate la Federația Română de Atletism. 
Traseul va porni din fața Tribunalului București și este certificat World Athletics. Categoriile de curse pentru publicul larg și pentru profesiile juridice sunt:  semimaraton -21,1 km, semimaraton-ștafetă – 21,1 km, cursa 10 km, cursa 3 km. De asemenea, vor fi organizate și curse speciale pentru copii. Participarea lor este gratuită. 

Vă invit să fiți alături de noi și anul acesta pentru a face sport și fapte bune. Sănătatea înseamnă și mișcare, iar Legal Half Marathon vă invită pe toți cei care vreți să aveți un stil de viață echilibrat să veniți pe data de 26 martie să luați startul în fața Tribunalului București. Cursele sunt variate și pentru toți doritorii, chiar și pentru cei mici. Și dacă vreți să faceți și o faptă bună, intrați pe legalrun.ro și susțineți una din cauzele umanitare de anul acesta. Vă așteptăm alături de noi la Legal Half Marathon, pe 26 martie. Fiți alături de noi!” declară Marius Urzică. 

La maratonul din 26 martie pot participa toți iubitorii de mișcare, indiferent de profesia pe care o reprezintă, înscriindu-se pe https://legalrun.ro/

Legal Half Marathon militează pentru o viață sănătoasă. Sportul înseamnă sănătate, stare de bine, entuziasm, implicare, autodepășire. Pentru noi, Legal Half Marathon a însemnat aceleași lucruri. Am ajuns deja la a treia ediție, după succesul primelor două și avem de gând să continuăm. Ne-am autodepășit în fiecare an și nu vom face notă discordantă nici acum. Noi vă invităm să alergăm împreună și în 2023 pentru sănătatea noastră și să încercăm să-i ajutăm pe cei care au nevoie de sprijinul nostru, copii și tinerii aflați în situații vulnerabile”, spune Cristian Duțescu, avocat și coorganizator Legal Half Marathon. 
Legal Half Marathon are o puternică componentă caritabilă. La înscriere, fiecare participant poate alege cauza pe care vrea să o susțină. Organizatorii donează 10% din taxa de înscriere către ONG-urile pe care alergătorii le aleg. De asemenea, fiecare echipă de alergători își poate face propriul galantom pentru a susține o cauză în care cred. Lista acestora se regăsește pe www.legalrun.ro.

Programul evenimentului
24 martie (15:00 – 19:00) – Predare kit-uri pentru toate probele și înscrieri, în limita locurilor disponibile 
25 martie (10:30 – 16:30) – Predare kit-uri pentru toate probele și înscrieri, în limita locurilor disponibile 
26 martie (07:30 – 15:00) - Predare kit-uri pentru concurenții care nu au domiciliul în București, înscrieri, competiție și festivitate de premiere. 

Câștigătorii curselor de 21 km și 10 km,  de pe primele 3 locuri,  vor primi premii în bani, în valoare totală de 3.100 Euro. În plus, sunt puse la bătaie alte 68 de premii în diplome sau cupe. 

____ 

DESPRE LEGAL HALF MARATHON 
Competiția “Legal Half Marathon” a luat naștere în 2021 și este organizată de Asociația EOS D’ART, în parteneriat cu Duțescu & Partners și  Federația Română de Atletism și are ca scop promovarea mișcării, alergarea în aer liber și a unui stil de viață sănătos. Al doilea, dar și cel mai important scop al evenimentului, este implicarea comunității locale într-o acțiune de promovare a mișcării și strângerea de fonduri pentru cauze caritabile alese special pentru acest eveniment.  
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!