Bilantul Good Routine® la doi ani de lansare

Bilantul Good Routine® la doi ani de lansare

Good Routine®, primul brand propriu din portofoliul Secom® Healthcare Group, sărbătorește doi ani cu un bilanț impresionant: 600 000 de produse vândute, un portfoliu dublat, de la 10 la 22 de suplimente alimentare de ultimă generație, dintre care trei votate de public Produsul Anului, proiecte de educare, peste un milion de vizitatori pe good-routine.com, titlul de cel mai prezent brand de suplimente în digital și prezență pe piața internațională.

Suplimentele alimentare de calitate înaltă, așa cum sunt și cele din portofoliul Good Routine®, sunt un pilon important al stilului de viață sănătos. Alături de o alimentație corectă, mișcare și echilibru emoțional, acestea pot realmente ajuta oamenii să evite anumite probleme medicale sau chiar să le îmbunătățească sănătatea. Suntem tare bucuroși că în doar doi ani, produsele Good Routine® au devenit parte din rutina bună a unui număr atât de mare de consumatori și că îi susțin să aibă o viață mai echilibrată.“ spune Lucia Costea, cofondator și CEO al Secom® Healthcare Group, creatorul Good Routine®.
Secom® Healthcare, trendsetter și lider de autoritate pe piața de suplimente alimentare, a lansat brandul propriu Good Routine® în 2020, în urma unui proces complex care a durat aproape doi ani. Compania a construit un portofoliu cu produse premium, create după rețeta Secom®,  care promit același nivel înalt de calitate cu care și-a obisnuit consumatorii.  Suplimentele Good Routine® sunt realizate în fabrici europene care dețin cele mai importante licențe și certificări internaționale din categorie, ce atestă calitatea, eficiența și siguranța acestora.

Portofoliul Good Routine® este alcătuit în prezent din 22 de produse, destinate adulților, fiecare cu beneficii distincte: completează dieta, inclusiv pe cea vegetariană sau vegană, echilibrează flora intestinală, susțin imunitatea, articulațiile, ajută organismul în perioade de oboseală și stres, reglează nivelul colesterolului, protejează ficatul și inima, susțin sănătatea tractului urinar. Suplimentele Good Routine® se diferențiază prin asocierile unice de ingrediente care actioneaza sinergetic,formule inovatoare,patentate, ușor de administrat, cu concentrații optime de substanțe active, care permit eliberarea rapidă si absorbția crescută a acestora în organism.
O dovadă a eficienței produselor este aprecierea consumatorilor care au ”Votat Produsul Anului®” trei suplimente  Good Routine®:  Guard-Your-Liver® la categoria suplimente alimentare hepatoprotectoare, Comfort-U® la categoria suplimente pentru sănătatea aparatului urinar și Build-your-joints® la categoria suplimente pentru sistemul osteoarticular.

Un vot de încredere important a fost oferit și de rețeaua de sănătate Regina Maria, cu care Good Routine® a demarat recent un studiu clinic la nivel național, ce urmărește să determine nivelul de vitamina D3 în rândul populației adulte înrolate și să testeze eficiența administrării Daily-D3 2000 IU în cazul pacienților cu deficit.
Good Routine® a primit un feedback excepțional și de la comunitatea internațională prezentă în 2021 și 2022 la VitaFoods Europe – Geneva, cea mai influentă expoziție globală din domeniul suplimentelor nutritive. În urma participării la VitaFoods Europe 2021, Good Routine®  a primit și prima propunere de parteneriat internațional, brandul fiind deja comercializat în Islanda, urmând să intre și pe alte piețe europene până la finalul acestui an.  

“Ne propunem să ducem călătoria Good Routine® mai departe pentru a influența în bine viețile cât mai multor oameni, din România și din afară granițelor, rămânând loiali principiilor care ne-au adus unde suntem astăzi. Vom rămâne riguroși pentru a oferi mereu produse și servicii de calitate superioară, vom fi în permanență conectați la descoperirile științifice pentru a diversifica gama de suplimente cu formule și forme de administrare inovatoare, ne vom păstra maniera etică de a face business pentru a încuraja dezvoltarea sănătoasă a pieței în care activăm și vom continua să educăm pentru a încuraja consumul responsabil de suplimente alimentare.” a adăugat Lucia Costea, cofondator și CEO al Secom® Healthcare Group, creatorul Good Routine®.

Printre proiectele de educare Good Routine®  se numără Planul Bunelor Rutine, un program gratuit de 42 de zile realizat împreună cu Mind Architect, care explică noțiuni din neuroștiință, necesare asimilării de noi obiceiuri și care oferă sprijin constant abonaților prin mesaje zilnice, articole educative si instrumente, astfel incat să își mențină rutinele bune dobândite.  În program s-au înscris deja peste 1.000 de oameni, care au intrat în comunitatea Good Routine®, iar prin inițiativele de comunicare derulate de ambasadori și pe canalele de social media mesajele programului au ajuns la peste un milion de oameni.

Despre Secom®  Healthcare Group
Secom® Healthcare Group este lider de autoritate în soluții de medicină integrativă, care și-a construit pe piața din România o reputație solidă în domeniul importului și comercializării de produse premium pentru sănătate și frumusețe cu ingrediente studiate, certificate și brevetate la nivel global.
Grupul este alcătuit din 3 diviziii: Secom® – divizia business-to-business care gestionează portofoliul de import, Secom® Retail – divizia de business-to-consumer care coordonează lanțul de 16 magazine fizice Secom și e-shop-ul secom.ro și Good Routine® – brandul propriu de suplimente alimentare.
Secom® Healthcare Group are în prezent o echipă de 200 de oameni și un portofoliu propriu și exclusiv de peste 400 de produse premium din trei categorii: suplimente alimentare, ceaiuri și cosmetice naturale, realizate de producători internaționali de renume. Mai multe detalii pe www.secom-healthcare.com.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!