Asociatia ParentIS organizeaza campania #Recunostinta

Asociatia ParentIS organizeaza campania #Recunostinta
O licitatie caritabila online, cu obiecte de arta realizate de refugiati ucrainieni si angajati ai Centrului de Asistenta Umanitara si Sociala pentru Refugiati Nicolina Iasi.
Ideea acestui eveniment caritabil, expresie a nevoii ucrainenilor de a-si arăta #recunostinta pentru sprijinul pe care romanii l-au oferit, a aparut in cadrul activitatilor psiho-sociale pe care acestia le realizeaza in cadrul programului de Mental Health al Centrului de Refugiati, program sustinut financiar de Action contre le Faim.

Centrul de Asistenta Umanitara si Sociala pentru Refugiati Nicolina Iasi este un parteneriat intre ONG-uri - ParentIS, Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale, Asociatia Afterhills, Asociatia Grupul Zambetul Nostru, si Primăria Municipiului Iași, si s-a infiintat pentru a sprijini civilii ucraineni afectati de razboiul din Ucraina si refugiati in tara noastra.

Solidaritatea românilor care i-au primit cu inimile deschise pe ucrainienii fugiți din calea războiului i-a impresionat. Tablourile pictate și alte obiecte decorative realizate în serile lungi în centrul de refugiați au fost modalitatea prin care ei si-au destainuit trairile.
În timpul petrecut aici, mulți ucraineni si-au dat seama ca nu preaplinul material i-a facut de romani sa daruiasca, ci iubirea pentru oameni și solidaritatea. Dar și multi romani au nevoie de sprijin.
Ucrainenii si-au pus creativitatea, timpul și munca lor în slujba românilor si au creat tablouri pe care spera sa le vanda in beneficiul unei categorii maxim vulnerabile de români - copiii cu dizabilitati, care au nevoie de terapie. Aceste servicii sunt subfinantate in România si nevoia este mare.
#Recunostinta este o licitatie caritabila al cărei scop este sprijinirea serviciilor oferite copiilor români cu dizabilitati.
Acum, pregatirea obiectelor pentru licitație da celor aflati departe de casa sens si bucurie și astfel transforma durerea si trauma lor in suport pentru oamenii care i-au adapostit.
Prin cumpararea tablourilor și obiectelor decorative postate aici, faceți bine de două ori:
-permiteți ucrainenilor să fie recunoscători
-dati copiilor cu dizabilitati de la Fundația Star of Hope sansa de beneficia de acces la servicii de recuperare absolut necesare pentru dezvoltarea si integrarea lor, deoarece Asociatia ParentIS isi asuma ca intreaga suma stransa in cadrul acestei licitatii caritabile sa fie directionata catre programul de terapie al copiilor cu dizabilitati asistati de aceasta organizatie.

Procedura de licitatie, regulamentul, cat si afisarea operelor de arta licitabile se regaseste pe website-ul recunostinta.parentis.ro, iar licitatia este deschisa pana pe 10 Decembrie, avand termen de plata a sumelor licitate de catre castigatori pana pe 15 Decembrie 2022.

Pentru a participa la licitatie este necesar sa aveti varsta minima 18 ani, sa va inscrieti creand un cont pe site-ul unde se desfasoara licitatia si sa urmati instructiunile din regulament.

Va dorim ca, prin generozitatea dumneavoastra, sa deveniti parte a acestei formidabile si profund umane povesti de #solidaritate.
Mai multe detalii puteti obtine de pe site-ul Asociatiei, parentis.ro sau direct de la coordonatorul de proiect Ionela Luciu – ionela@parentis.ro

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!