250 de scrisori caligrafiate manual de Livrez Dragoste vor aduce un zambet calatorilor din „metroul lui Mos Craciun”

250 de scrisori caligrafiate manual de Livrez Dragoste vor aduce un zambet calatorilor din „metroul lui Mos Craciun”
Livrez Dragoste continua parteneriatul cu Metrorex si pregateste un nou proiect de suflet pentru bucuresteni: „Scrisori calatoare in metroul lui Mos Craciun”. Marti, 6 decembrie, incepand cu ora 10:00, 250 de scrisori caligrafiate manual vor aduce un zambet calatorilor din „metroul lui Mos Craciun”, organizat de catre Metrorex cu ocazia sarbatorilor de iarna .
„Livrez Dragoste inseamna in primul rand emotie. Este povestea pasiunii noastre pentru caligrafie si ne dorim sa impartasim aceasta experienta cu un numar cat mai mare de oameni. Asa s-a nascut si parteneriatul cu Metrorex, alaturi de care am initiat o serie de proiecte care au adus bucurie calatorilor din metroul bucurestean. Editia din acest an este speciala, pentru ca Metrorex a organizat un „metrou al lui Mos Craciun“, dedicat sabatorilor de iarna si Livrez Dragoste este parte a acestui demers deosebit. Pregatim, in atelierul nostru de caligrafie, 250 de „scrisori calatoare“, care se vor regasi in metrou pe 6 decembrie, incepand cu ora 10:00. Ne propunem, din nou, sa aducem un zambet tuturor calatorilor si sa le reamintim, intr-o forma inedita, despre bucuria si spiritul sarbatorilor de iarna. Sunt convinsa ca vom reusi!“ declara Cristina Dobrescu / Fondator, Livrez Dragoste
Cele 250 de scrisori caligrafiate manual vor ocupa „loc” in „metroul lui Mos Craciun“, care circula pe Magistrala 1, cu plecare de la Dristor. Traseul complet include statiile: Dristor 1 - Mihai Bravu - Timpuri Noi - Piata Unirii 1 - Izvor - Eroilor - Grozavesti - Petrache Poenaru - Crangasi - Basarab - Gara de Nord 1 - Piata Victoriei - Stefan Cel Mare - Obor - Piata Iancului - Piata Muncii - Dristor 2.
Intr-o lume din ce in ce mai digitalizata, caligrafia, in trecut o forma a exprimari de sine, aduce mai aproape emotia, trairile ravaselor scrise de mana. Este o punte intre povestile ascunse de cuvinte prin indoiturile condeiului si accentul pus pe proportie si echilibrul.

Pentru mai multe detalii despre serviciile si produsele oferite de Livrez Dragoste, va invitam sa accesati pagina https://livrezdragoste.ro

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!